Corsa D far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en kısa zamanda koyucam inş akşam olsun diye bekliyorum çekip koyucam

süperr olms izmirden nerden bulabılırım acaba led...bıde fzla sık olmayan led takmak lazım gece guzel gorulmuo bırlesıo hepsı

resimleri atınca bilgisayara yollicam hemen siteye ama yapması biraz uğraştırıyor ama benim için kolay oldu biraz kendi servisimizin olması ledleri parklara bağlarken kolaylık ve titizlik sağladı ama kısaca bu su geçirmeyen elastik ledler var yerini belirleyip onu farla kaput arasına monte ettik ince olduğu için dışardan belli olmuyor sonra onun bağlantılarını yaptık parklara süper oldu

çok güzel olmuş yeni a4'de de var led'li park lambaları. harika görünüyo

resimleri atınca bilgisayara yollicam hemen siteye ama yapması biraz uğraştırıyor ama benim için kolay oldu biraz kendi servisimizin olması ledleri parklara bağlarken kolaylık ve titizlik sağladı ama kısaca bu su geçirmeyen elastik ledler var yerini belirleyip onu farla kaput arasına monte ettik ince olduğu için dışardan belli olmuyor sonra onun bağlantılarını yaptık parklara süper oldu

yigit let lerin resimlerini koy nsl let hortummu

elastik 60 cm led aldım onunla yaptım ama içten çekmeye vaktim olmadı satılıyor heryerde elastik led diye

14082008111up5.jpg

Geri