Corsa D far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün arabayı servise bıraktım, ledler monte edilecek, sis far takılacak, ayrıca kapı içi aydınlatma vs vs de led ile donatılacak :) bide frenlerde ufak bi problem var onu halledecekler :)
bakalım nasıl duracak kaş farlar corsa c de :):)

yüksel nasıl olacağını şimdiden hayal ediosundurr, C şeklinde yapılabilirliği üzerinde biraz kafa yorduk, yeterli alan mevcut, yalnız sisler için aynı formu yapamıyoruz şimdilik...

20080828802cm5.jpg

20080828806lr0.jpg

yiğit kusura bakma,konuyu biraz kendime çekicem yeni başlık açmamak için.
arkadaşlar bu ledlerden corsa c'nin kapı eşiklerine yapmaya karar verdim ama kapılar açıldığında yanmasını istiyorum,yani içerdeki tavan lambaları gibi.serviste yaparlar mı?bu ledler kapılarda yapılacak yerlere sığar mı?
teşekkür ettim...

ayrıca hem D hem C,ikisi de olmuş çok güzel....güle güle kullanın...

yiğit kusura bakma,konuyu biraz kendime çekicem yeni başlık açmamak için.
arkadaşlar bu ledlerden corsa c'nin kapı eşiklerine yapmaya karar verdim ama kapılar açıldığında yanmasını istiyorum,yani içerdeki tavan lambaları gibi.serviste yaparlar mı?bu ledler kapılarda yapılacak yerlere sığar mı?
teşekkür ettim...

serviste yaparlar

burak tabiki oluyor, fotoğrafları "just corsa get inside" içine eklemiştim, ilk yapıldığı gün akşamı sizlerle bir an önce paylaşmak adına buradaki 2 fotoğrafı eklemiştim :)
kapı altı aydınlatma fotosunu da diğer konu içinde görebilirsin.
kapının altına led i yapıştırıp kablo direk kapı içindeki anahtara bağlanıyor, böylece kapıyı açınca aydınlatma aktif oluyor.

burak tabiki oluyor, fotoğrafları "just corsa get inside" içine eklemiştim, ilk yapıldığı gün akşamı sizlerle bir an önce paylaşmak adına buradaki 2 fotoğrafı eklemiştim :)
kapı altı aydınlatma fotosunu da diğer konu içinde görebilirsin.
kapının altına led i yapıştırıp kablo direk kapı içindeki anahtara bağlanıyor, böylece kapıyı açınca aydınlatma aktif oluyor.
teşekkürler umut.çok saol.kapının altına değil de karşı tarafa yani eşiğe monte etcem herhalde,düşüncem o yönde..;)

yalnız Burak eşikte yere pek vurmayabilir ışık, ayrıca biraz da gözünü alabilir iniş binişlerde :) kapı altına uygularsan direkt yere vuracağından güzel bir aydınlatma sağlar :) çift taraflı bant ile uygulamadan önce olmasını istediğin konuma getirip üstten geçici olarak bantla ve o konumda aktif yapıp ışığın yönüne bir bak derim :)

Son düzenleme:
Geri