corsa d gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence de corsa opc al. 50000ytl, bir arkadaşım sayesinde aracı test etme fırsatımız oldu, çok deli birşey. aracı yolda tutmak tecrübe gerektiriyor. o araca 192 bg güç fazla geliyor.

saolun arkadaslar..bi ara öylesine bi kafamı karıstırmıstı.ancak dedikleriniz düşündüklerim gibi..şimdilik beklemedeyim..

Yani şu anda TR de genel olarak tüm arabaların 0 satış fiyatları çok yüksek buna katılıyorum. O ayrı, ama corsa gsi ya pahalı demek için rakipleriyle kıyaslandığında hepsinden pahalı olması gerek. Benim ölçüm bu. Corsa nın fiyatı bi çok rakibinden düşük...

cok fazla donanım ve kalite eksikliği olan bir araca 45 milyar vermek bana göre cok pahalı bir tercih olur. eger derseniz ki bu tip araclarda kalite donanım önemli degil.basınca gitsin sadece diyorsanız o konuda da rakiplerinden cok daha geride ne yazık ki.hatta 192hp olan opc dahi bu klasmanda baya gerilerde kalıyor ne yazık ki kendi grubundaki araclar arasında. bu sadece benim degil bir cok araba dergisinde ve programında yapılan testlerin sonucu.

bence opc almak daha iyi

sınıfının en kaliteli iç mekanına sahip bir araca kalite eksiği var demek haksızlık olmaz mı birçok aracın gerisinde kalıyor demişsiniz yapılan tüm testlerde polo 1.8gti 207gt copper s hepsinden daha iyi ve hızlı testlerde de birinci haksızlık yapmayın bence

sınıfının en kaliteli iç mekanına sahip bir araca kalite eksiği var demek haksızlık olmaz mı birçok aracın gerisinde kalıyor demişsiniz yapılan tüm testlerde polo 1.8gti 207gt copper s hepsinden daha iyi ve hızlı testlerde de birinci haksızlık yapmayın bence

mini cooper s cok daha kaliteli ve performanslı bir arac ne yazık ki.
bi de böle bi arac alınca satması kolay olmyor. o yüzden bunu da düşünmek gerekiyor bence.

cooper s çok daha kaliteli diosun ama tüm dergiler ve otomobil yazarları eleştiriyor iç mekanın kalitesizliği ve ergonomisizliğini tabi alması kolay ama satması zor sonuçta yüksek performanslı bir araç ama 1.6 vergi avantajı var

eski kasa cooper s ve yeni kasa cooper s cok kullanmış bir insan olarak kalitesiz oldugunu kesinlikle düşünmüyorum.
1.6ya kadar olan turbo araclarda tabiki vergi avantajı cok güzel ancak. opc gibi abartı güçlü ve fiyatlı bir aracı satmak cok zor olacaktır. 2.eline 40milyar verip aldıktan sonra satıcam diye ugrasıp satamamak problemli olacaktır.çünkü bu tip araclar ne kadar özenilip alınmak istense de,satarken yüksek fiyat ve hor kullanılmıştır düşüncesiyle satıs zor oluyor.

Geri