Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel Corsa D aracım var ve bugün arabayı çalıştırdığımda ibrelerin çalışmadığını farkettim mazot ibreside çalışmıyor hepsi 0 da duruyor. Bir kaç arkadaşa sordum ama beyinciye göster dediler. Bu sorunu daha önce yaşamış olan varmı? İstanbulda yönlendirebileceğiniz bir yer varmı?
Opel Corsa D aracım var ve bugün arabayı çalıştırdığımda ibrelerin çalışmadığını farkettim mazot ibreside çalışmıyor hepsi 0 da duruyor. Bir kaç arkadaşa sordum ama beyinciye göster dediler. Bu sorunu daha önce yaşamış olan varmı? İstanbulda yönlendirebileceğiniz bir yer varmı?
Kardeşim konuyu biraz geç görmüşüz kusura bakma sorunun devam ediyor mu çözdüler mi.
Araban sorunsuz çalışıyor ama göstergede bir hareket yok dimi
Sigortadan desek orta konsoldaki bilgi ekranıda çalışmaz.
Gösternin çalışmaması göstergenin içinde ana enerjinin dağılımını sağlayan regülatör transistörü var ondan kaynaklı olabilir bunun dışında arabada sigorta harici göstergenin çalışmaması için engel bir durum yoktur