Herkese iyi forumlar,,
Maalesefki bahsedilen sorun başıma geldi ve üzücü bir şekilde bende başta aman yeni parça mı alıcaz dedi tamirci beni beyinciye yolladı dediki parça değişçek 400 artı işçilik 100 beşyüze hallederiz dedi tutuştum hemen başka bir beyinci arkadaşa koştum o da gösterge komple değişir dedi 750 laga luga derken dedim hayırlı işler oradan kaçtım ama bakınca bu kadar olamaz dedim sonra dedim el atalım bu işe gösterge panelini söktüm toplamda 5 tane vida var gösterge paneli için onu masanın üstüne yüzüstü koydum arkasındaki devrenin üzerinde ince tabaka bir toz vardı ve soğuyan havalarla artan nemin etkisinden olsa gerek iletken bir hal almıştı belki de... bende temiz bir fırça ile kibarca tinerle devreyi temizeldim ama püf noktası plastiklere değirmeyin. eser miktarda(çok az) tiner kullanın yani arabın yağı bolbulduğu gibi sürmeyin sonra sakin olun bırakın tiner uçup gitsin sakin olun bir çay için sonra yerine takın tercihen arabayı boşa alın bismillahla kontağı açın. saygılar... Araba sizin arkadaşlar sakin olun kurcalayın bazen sever opel elletmeyi