selamlar arkadaslar bende bu gizli menu ozellikelini daha once aracımda uyguladım daha once fakat benim arabada kumandaya uzun basarak cam acma calısmıyo kapama faal gecen servise goturmustum aracı periyodik bakım icin orada sordum bakalım dediler sonra bakımlar bitti araba cıktı servis raporuna arabada cam acma ozelligi yok yazmıslar bende kurcalamadım daha ama kullanma klavuzunda var gozukuyo birde far dugmesi a harfinde duruyo fakat gunduzde farlar yanıyo bunuda sordum gunduz guvenlik sebebi fln filan uydurdu servis ozamn otomatik yanan far olayının ne anlamı kaldı
gündüz farlarınız yanmıyor abi sakın olun.a kısmı auto yani otomatik kısımdır.dogru yerde tutuyorsunuz.yanan Küçük Ampüller ise gündüz farı onlar sadece arac dikkat ceksin belli olsun diye.yani gece yanan farlarınız değil..
yahu birde insanlar niye takarlar bu gündüz farlarına anlamıyorum.bir cok forumda herkes rahatsız oluyor kapatmaya calısıyor.günümüzde artık gündüz farsız arac cıkmıyor.ayrıca cokta işe yarayan bir donanım. keske bendede olsada gündüz sisleri yakmayla ugrasmasam.
dipnot : simdi gördüm arac 2007 modelmiş.2007lerde gündüz farı varmıydı tam bilmiyorum.