Corsa D Ile Giresuna Gitmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bolaman virajlarını görmüş arkadaş orda zaten 3 le gitmek bile olay kazasız belasız

Ben de cruise control taktırmak istiyorum corsama ama bazen takılıyomuş kitleniyomuş ya da iyi çalışmıyomuş gibi şeyler duyuyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir kullananlar? Ve kaça patlar bana?

Ben de cruise control taktırmak istiyorum corsama ama bazen takılıyomuş kitleniyomuş ya da iyi çalışmıyomuş gibi şeyler duyuyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir kullananlar? Ve kaça patlar bana?
abi olurmu öyle şeyy ya elektronik onlar ne takılması giresuna gitmiş ya arkadaşımız corsa ile takılma olsa gidemezdi heralde

Son düzenleme:
abi bu yakıt ne böyle ben focus ile bursadan ankaraya benzin ile 290 ykr gaz ile 150 ykr gidiyorum..valla tebrikler

araba çok az yakmış bravo valla corsa ya tabi sanada

ben hiç sorun yaşamadım açıkcası.ne takılma oldu ne de başka bir sorun ve yaklaşık 850 km cruise control kullandım.
corsa d lere essentia hariç çok rahat takılıyormuş.ben 120 ytl ye taktırmıştım.
corsa c lerde ise essentialara ilave tesi
sat ile takılıyormuş.enjoylarda bir sorun yokmuş zaten.
tavsiye ederim.
yarın sabah 7 de mersine döneceğim.bakalım bu sefer ne kadar yakacağız.umarım bir aksilik olmaz.

ben hiç sorun yaşamadım açıkcası.ne takılma oldu ne de başka bir sorun ve yaklaşık 850 km cruise control kullandım.
corsa d lere essentia hariç çok rahat takılıyormuş.ben 120 ytl ye taktırmıştım.
corsa c lerde ise essentialara ilave tesi
sat ile takılıyormuş.enjoylarda bir sorun yokmuş zaten.
tavsiye ederim.
yarın sabah 7 de mersine döneceğim.bakalım bu sefer ne kadar yakacağız.umarım bir aksilik olmaz.

Pahalı da değilmiş ben de taktırayım. Teşekkürler bilgilendirme için

az yakıcam dıye arabaları mahvetmeyın hakkını verın ara sıra da olsa bıraz basın arkadaslar

Geri