Corsa D ile Tanıştım,Merhabalar

mirmir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Nis 2013
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
Merhabalar.2007 model 150000km de 1.3 essntıal arac aldım.ılk defa opel kullanıcam.aracımı alırken gosterdıgım usta (farklı sehırde)trıger zıncırının ses yaptıgını degısmesı gerektıgını, z rotlarının degısmesı gerektıgını soyledı.ve bunların yanında genel bakım gerektıgını soyledı ve tahmını malıyetı 500 cıvarı verdı.Ama sıtede arastırdım kı malıyet neredeyse 2 katı.
ogrenmek ıstedıgım ıse;
1.aracım corsa d dogrumudur?
2.aracıma aıt teknık (mekanık,elektrık,kozmetık) dokuman ve kıtapcıklara dıjıtal ortamda ulasabılecegım lınk ulabılırmıyım? paylasırmısınız?
3.zıncır ve alt takım ıcın ızmırde tavsıye edebılecegınız ozel yada yetkılı srvıs tavsıyelerınız nelerdır?
4.tecrubelı arkadasların tahmını malıyet yorumlarını beklıyorum
5.aracıma ozel tavsıye ve dıkkat etmem gerekenler nelerdır?opel hıc tanımadıgım bır arac.daha once vegam vardı aracta yapmadıgım hıc bır ıslem yoktu garajımda tum aletlerımde var ama bu aracı hıc tanımıyorum
Sımdıden tesekkur ederım.
 

Sam55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Mar 2013
Mesajlar
168
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
hosgeldiniz ....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

myugurge

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
2,451
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
1- Aracınız makyajsız Corsa D kasadır (makyajlı corsa D ler 2012 ve üzeri olanlar)

2- Forumumuzda bolcana mevcut araştırmanız yeterli herşey bir tık uzakta

3- Buna ancak İzmirde oturan arkadaşlar fikir verebilir

4- Parçasına , servisine , ustasına göre değişir fiyatlar

5- Özellikle yapmanız gereken birşey yoktur yeter ki aracınızın periyodik bakımlarını aksatmayın

Teşekkürler , keyifli forumlar :)
 

sansibl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Mar 2013
Mesajlar
274
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
hoşgeldin reyiz. öyle herşeyi 10 dakkada öğrenmek var mı? 3 aydır bu forumun kaldırıp altına bakmadığım taşı kalmadı da; bildiklerim ummanda bir çakıl taşı. şaka bi yana zamanla alışacaksın. araçlarımız teknoloji harikası. hayırlı olsun. kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.

elim yatkın, alet edevat var diyorsun. opel parçalarını burdan (burdan kelimesi linktir tıklarsan açar) sipariş verebilirsin. bugün siparişi ver yarın gelsin tak yerine. fiatlar uygun, kredi kartına taksit. yetkili servislerin piyasaya oranla biraz daha ücret fazlalıklarının olabilitelerinin göz ardı edilmemesi gerekir diye düşünüyorum.

boş zamanlarında uğra forumu gez. aşağı yukarı tüm dertlerine derman bulabiliten var. konu aç cevap yazılabilitesi var. yeri gelmişken hatırlatayım. burası paylaşım forumu. yani biz bize dayanışma. opelin yetkili forumu değil. kimsenin bi yere cevap yazma mecburiyeti yok. öyle toptan ahret sualine alma bizi teker teker gel ahhhahha :maden:

birbirinden değerli kalifiye ustalarımız, otomotiv teknikeri- mühendisi, birbirinden cici arkadaşlarımız var. sevip tiryakisi olacaksın bizim gibi. opel tercih ettiğin için tebrik ediyoruz. tşklr, iyi forumlar.

ben aracı izmirden aldım. bi ara ben de aynı dertten muzdarip oldum. hatta izmirde servis arayanlar için 4- 5 konu da gözüme çarptı. herkes kafasına göre yazmış. ben altından çıkamadım bir de sen bak istersen (17bin hit yapmış izmirde servis arayanlar)

burdan

dipnot: opelimizin jargonu: az dinle çok bin
 

mirmir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Nis 2013
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
Nezaketiniz için teşekkür ederim.Elbette biraz zaman ile siteyi kurcakayarak gekeli bilgilere ulaşıcam.Helaki kullanıpta yaşadıkça konuya göre işi kaparım.Ben daha aracımı görmedim bile ben kastamonudayım aracım izmirde.onumuzdekı hafta babam yetkılı servıse goturerek trıger zıncırını ve bakımlarını halledıcek oyle yola cıkıcak.aracımı elıme alıyım daha coook basınızı agrıtıcam.yınede bı hosgeldın jestı yapıp faydalı lınklerı copy paste yaparsanız mutlu olurum.keyıflı surusler
 
Üst