Corsa d ışıklandırma yorum bekliyom arkadaşlar

gokberk54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
8k xenon set, turuncu gündüz farlari resimlerde mevcut
beyaz gündüz farlari isteyen olursa 6k degerinde yardimci olurum arkadaşlar

20121018_185638.webp

20121018_184950.webp

20121018_185611.webp

20121018_185333.webp

Görüntü olarak on numarada sanki göz alcak gibi duruyor, biraz daha düşüğünden olsaymış ışık vermesi açısından belki daha iyi olurdu.

fikrimi üzülürek sölüyorum ama karşıdan gelenin gözünü alma konusunda gerçekten güzel olmuş...

göz alma sıkıntısı yok arkadaşlar telefonla cekilen bi fotoraf oldugu için öyle duruyo :)

8000k göz almaz. gerçi farlar mercek değil biraz sıkıntı olabilir ama yinede çok rahatsız etmez.

bu xenon kalitesine bagli biraz arkadaşlar göz alma olayi eger gidip 100 tl lik xenonlardan takarsaniz karşınızdakiler bolca kulagınızı çınlatır :) simdiye kadar 1 tane bile karşimdan gelen aracdan uyari almadim :)

Gerçekten güzel sis farımı taktırır taktırmaz bende boyle bi uygulamaya yelken açacagım , kazasız belasız günler dilerim :)

sizce farları dışardan direk turuncu filmle kaplatsak daha güzel durmaz mı ? bu şekilde yapan hiç arkadaş var mı ?

bu xenon kalitesine bagli biraz arkadaşlar göz alma olayi eger gidip 100 tl lik xenonlardan takarsaniz karşınızdakiler bolca kulagınızı çınlatır :) simdiye kadar 1 tane bile karşimdan gelen aracdan uyari almadim :)

kendinizi güzel kandırmışsınız tebrik ederim. Xenonun kalitesi nedir ya, göz alan ne kelvini ne markasıdır halojen ampul için tasarlanmış fara xenon koyuyorsunuz bütün yansıotıcıları o farın boyutuna göre tasarlanmıştır. 1 milim farkı olan ampul kırılmayı değiştreceğinden farın ayarı değişir. Siz bırakın milimi 1-1.5cm uzun ampul koyuyorsunuz tasarlandığından %300 fazla ışık koyuyorsunuz yansıtıcılar xenonun kesmek için ne kadar ayarlansada yetersiz kalıyor ama size yetmiyor sis farına da aynı şeyi takıyorsunuz çoğu forumda bu tip paylaşımlar banlanma nedeni oldu çünkü merceksiz far kullanımının göz aldığını sağır sulan bile duydu.

Kelvin ışığın rengidir göz alan ışığın şiddetidir bu arada. merceksiz 4300 kelvinde göz alır tek farkı yağmurda önünüzü görürsünüz

Son düzenleme:
Geri