- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orj. jantları satacaksan almak isterim.. aslında jantların görünüşünü çok beğeniyorum benimki 15" olduğu için değiştirmek istiyorum. ilgilenirsen özel msj atabilirsin...
İstediğim jant ' ları aldığım zaman , orj. jant ' larımı satmayı düşünüyorum . Olayın aslıda şu şekilde aslında . Ben Burdur ' da ikametgah etmekdeydim . 2.Üniversite yol ' u gözükünce bana İstanbul ' a gelmek zorunda kaldım . Malum öğrencilik halinde kendi aracım olan Honda S2000 ' i getirmek çok abes olacak ve dış etkenlerin çok dikkatini çekecek . Bu bakımdan Corsa ' yı nasibse Bayram dönüşü İstanbul ' a getirmeyi ve burdada ufak dokunuşlar ile biraz daha yakışıklılaştırmak istiyorum . İlk yapmayı planladığım şeyde jant modifikasyonu . Lokasyon bilgilerinizden anladığım kadarı ile sizde İstanbul ' da ikamet etmekdesiniz . Bayram dönüşü haberleşir , hem sizinle tanışırız , hemde jant işini hallederiz sizin içinde uygun olursa ?
2012 , Siyah Corsa D aracım için bende kısa bi süre sonra jant modifikasyon ' una gideceğim . Henüz 3000 km.'de olmasınıda düşünerek lastik için tekrardan maliyet çıkarmadan üzerindeki 16 inç lastikler için bişiler bakıyorum . Düşündüğüm model Volk TE37 Bronz . Tabi bunun yanı sıra 3,5 cm. spor yay ve Renkli ( JDM diyede tabir edilen ) Bijon setide koymayı düşünüyorum ...
Jant Örnek Foto ;
http://www.maxrev.de/files/2010/08/bill7.jpg
Murat ayni seyleri dusunuyoruz.
Bende yay zaten var.
Lastik olculerimiz ayni, aklimdaki tek soru 195/55 ebatla o jant nasil durur?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka , DeDe 28.000 ' e geldi ve yay ' landı . Hal böle olunca , geçen seneki düşüncelerim tamamen değişti . Ayrıca , işe başladığım sektör otomotiv olunca da , parça tedariği v.s. oldukca kolay olmaya başladı benim için . Şimdiden elimde 17 lastik takımı oldu hatta Kısa bi zaman sonra 17 jant - lastik kombinasyonlu bi modifikasyona girmeyi düşünüyorum . Jant olarak da , Advan ' ın adını bilmediğim bi modeli oldukca hoşuma gitti . Önümüzdeki günlerde , bu şekilde bi değişime gidebilirim ...