CORsa D junjan

ewet aracta cok güzel duruyor fakat şimdiki halini arıcaksam aydınlatmada o kadar masrafı ne iiçin yapıyoruz dimi ,normal holojen farla kıyaslamanı istesem ne sölersin?

açıkçası kısa bir şekilde açıklayayım ben aracımın eski farlarına hiç xenon takmadım angelları aldım geldi onlarıda hiç normal farla kullanamadım direk xenon taktım net doğru bi cevap vermem mümkün değil fakat sanmıyorum çok aşırı bi kayıp olduğunu belkide sarı fardan sonra bana öyle gelmiştir ama azda olsa bir kayıp mutlaka olacaktır

xenon için daha ii görüş werdigi we bunun da takılmasında büyük etken oldugunu düşünürsek angel far takıp görüşü yukarı degilde daha da asagı cekmek mantıklı gelmiyo acıkcası

dediğim gibi kişiye ait kararlar şimdi ben tak yada takma demem ama ben pişman değilim takarsan 3-5 masraf ederim dersen tak yeni mercek taş gibi olsun

xenon lara 500 lira gidicek bide far üstüne mercek baya tuzlu oluyor ,mercek için bi yerden fiyat aldım 300 lira dedi :S

yiğit dün marmarisde arabayı gördüm sana bakımdım göremedim park halındeydi

arkadsım farı taktırdım fakat su an aydınlatma yok denecek sewiyede far ayarı yaptırdıktan sonra toparlamasını umuyorum

Geri