Corsa D kapı kolu boyatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smirnoff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smirnoff

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arac 1,2 essentia easytronic sıfır km gelicek ,acentaya geldiğinde park sensörü takılıcak hazır ona boya atılmışken kapı kollarını da boyatsam mı diye düşünüyorum size sorum şu;

1-) tüm kapı kolları aynı maddeden mi yapılıyor,yani ben bu siyah olanları gümüş griye serviste boyatsam aynı renk olurmu, yoksa orjinalliği mi bozulmuş olur fikir verirseniz sevinirim

2-) corsa d de gördüğüm kadarı ile yan aynalar ve tampon çıtaları tüm modellerde zaten boyalı o yüzden sadece kapı kolları kalıyor bu da bnm aklıma takılmış durumda

boyat bence bütünlük olur. alına plastik astarı atıyorlar. gerçi kapı kolları sürekli ellenecek ve sürtünme olacak ama iyi bir işçilik olursa dayanır bence. renk olarak zaten renk koduna göre boya hazırlandığı için aynısının tutturuyorlar.

renk koduna göre hazırlanıyor yanlız plastik üzerindeki boya ile metal üzerindeki boya biraz farklı görünebilir yinede siyahtan iyidir :)

corsa d'ye sahip olup da boyatan var mı acaba aranızda, nası olur atma yapar mı sizce,boyatırsam yetkili servisinde boyatıcam zaten

boyat gitsin..
baktın ilerde kötü gözüküyor kaplama falan yaptırırsın olur biter..

bencede boyatmalısın... ve birde jant almalısın essentia jantları hiç hoş değil bence

plastiklere atılan boya çoğu zaman birebir tutamayabiliyor...azıcık bir ton farkı çok sırıtıyor

Bence boyatma bende corsa essancıa kullanıyorum boyama icin kapıların ic aksamları izolesi ve koruyucu naylonlar kilitler cam hareket mekanizmaları sökülüyor sökülen aksamlar bağlantıları sekmanlar birsefer sökülünce boşluklar oluşuyor kapı icinden sesler gelmeye başlıyor. serviste boyatıcam diyosun servis üzerindeki parcaları boyamıyor yeni orzjinal kendinden astarlı parcaları boyarım diyor sebebi sonradan atılan astar ve boyaya garanti veremiyor. torpilin varsa başkatabi orjinal olsun değiştirsin diyosan boya dahil işcilik 700/800 ytl arası istiyor tabiki zevksenin.

Geri