Corsa D kapı kolu boyatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smirnoff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende de 2008 modeli var.ben kapıdaki korumaları boyattım.çok hafif bir fark oluyor.kapı kollarına ise krom kaplama yapıp olayı kapattım.ustanın kapı kolları için söylediği kafama takıldı, o yüzden boyatmadım.kolların tek tek sökülmesi gerekiyormuş.birde devamlı kullanılan parça olduğundan titizlikle kullanılması gerekiyor.kısacası kromdan hoşlanıyorsan krom kapı ol olsun bitsin.saygılar.

bende de 2008 modeli var.ben kapıdaki korumaları boyattım.çok hafif bir fark oluyor.kapı kollarına ise krom kaplama yapıp olayı kapattım.ustanın kapı kolları için söylediği kafama takıldı, o yüzden boyatmadım.kolların tek tek sökülmesi gerekiyormuş.birde devamlı kullanılan parça olduğundan titizlikle kullanılması gerekiyor.kısacası kromdan hoşlanıyorsan krom kapı ol olsun bitsin.saygılar.

Ben astra g min kapı kolları ve kapı çıtalarını boyattım.kapı kolları ve çıtalar sökülmeden etrafı çok iyi bir şekilde bantlanıp öyle boyandı.önce astar atıldı sonrada renk koduna göre yapılan boya ile boyandı.ne ton farkı var ne de başka bir problem.asıl önemli olan ustanın iyi olması ve kaliteli bir işçilik.tampon astarı atıldığı için bir gün kuruması bekleniyor.ertesi günde gövde rengi boya atılıyor.kısacası otomobilinden iki gün ayrı kalmak zorunda kalıyorsun.ama kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben bu kapı kolu boyatma işinden vazgeçtim yaa,arabanın en çok kullanılan yeri bu meret neme lazım renk tutmaz falan sıfır aracı mundar etmeyelim şimdilik park sensörü ve kartel koruma ile idare edicez , ilk aşama için yeterli olmadı ilerde krom yaptırırım kapı kollarını, arabanın rengide gümüş zaten

ya arkadslar benımde aynı problemım war..acaba njoy kapı kolu we korumaları orjınal alsak kaca mal olcakkı?

bencede nıkelaj yaptır arkadaslar bısey sorucam zaten arabalarda orjınalden hepsınde karterkoruma sacı yokmukıben daha gcen degıstım benımkını egılmıstıde

bencede nıkelaj yaptır arkadaslar bısey sorucam zaten arabalarda orjınalden hepsınde karterkoruma sacı yokmukıben daha gcen degıstım benımkını egılmıstıde

karter koruma adına ufacık bi parça gördüm sanki ben.benimde araçta yoktu taktırdım 90 YTL idi.

aynen bende aldıgım gun olmadıgını farkettım we taktırdım 90 a bnde...adamlar almanya yollarına gore uretıyolar heralde

hatta servisi de birbirine kattım valla :)

benim 90 model Doğan L mde bile var dedim.Bi ton para verip aldığımız araçlarda bişey yok dedim.Takmayanlara ne olacağı hakkında biraz bilgi verirsek sanırım herkes taktırır.
Aracın altını sert bir şekilde vurursanız karter delinir,dolayısıyla yağ akar.Sonrasında karter, yağ, yağ pompası falan değişir.Bakmışsınız hesap 200 YTL belkide 300 YTL :D

Benim başıma VW Borada gelmişti.yoğurdu üflüyorum artık..

slm smirnoff arkadaşım kapı kolu ve cıtaları sana boyatma demiştim ama kendim boyattım ic döşeme sökülecek diye boyatmak istememiştim ama sökülmeyeceğini görünce boyatmaya karar verdim kapının ickısımında kilidin üstünde siyah bi tıpa var onu cıkardıktan sonra icerisinde sadece alyan başlı bir civatavar onu gevşetince kolun acılan kısmının yanındaki kücük parca cıkıyor onu aldıktan sonra kolu biraz öne ittirip kolu yerinden cıkartıyosun işlem bukadar cok basitmiş hicbirşey kol haricinde sökülmüyor astarbile atılmadı cünkü parcalar kendiliğinden astarlıymış sadece üzerindeki siyah boyayı cıkartıyorsun gayet güzel oldu biraz renk ayırdı ama kısabi zamanda kendine gelir.

Geri