- Konuyu Başlatan
metrik kaç cıvata kullandım bugün çıkamadım bir türlü
Ben mi kac civata kullandm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metrik kaç cıvata kullandım bugün çıkamadım bir türlü
Ben mi kac civata kullandm?
Aynen ayriklik var tabiiki yabanci forumlarda bu olayada cozum bulmuslar o lastigi kesmisler zaten bi kac saatin sonunda lastige bakarsaniz amortisorn kapanirken yapms olduğu izi bulursnz kaportaciya sordgumda bu bi problem yaratirmi acaba diye cevabini kesinlikle olmaz diye aldim. Ama siz cok kafanıza takiyorsaniz bu durumu orjinallikten ote gorunus daha onemli diyorsanz lastigi kesebilirsinizdegaz amortisör mafsalı alınıp üsteki metrik 8 olacak aşağısıda metrik 6 eğer metrik 6 bulunamazsa 8 alınıp tornacıda benim gibi 5 tl karşılığı küçültebilirsiniz
sizin aracın kautunda kapanında amortisörlü yeri çamurluğa ok sıkı diğer tarafsa ayrık kaldı mı
Aynen ayriklik var tabiiki yabanci forumlarda bu olayada cozum bulmuslar o lastigi kesmisler zaten bi kac saatin sonunda lastige bakarsaniz amortisorn kapanirken yapms olduğu izi bulursnz kaportaciya sordgumda bu bi problem yaratirmi acaba diye cevabini kesinlikle olmaz diye aldim. Ama siz cok kafanıza takiyorsaniz bu durumu orjinallikten ote gorunus daha onemli diyorsanz lastigi kesebilirsinizde
ben lastği kesmedim lastiği sağa doğru ittim o şekilde oldu fakat amortisörün çektirmesinden dolayı kaput sol çamurluğa doğru uyanaşıp sağ çamurlukla arası açıldı
Herhangi bir aciklik goremedim ben sagda veya solda