Corsa D Kokpit Boyama (her araca uygulanabilir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım super olmus konuyu baştan asagı okumadım bunu senmı yaptın bır başkasımı yaptı eger başkası yaptıysa yerını telefonunu yazarsan sevinirim. birde bu ön paneli söksek boyatsak sorun olurmu yanı pul pul dokulurmu bı fıkrı olan yada bunu cok kalıtelı yapan yerı bılen arkadaşlar varsa buraya telefonları yazarlarsa super olur. kendı adıma tesekkur ederım.:D

Biraz geç oldu ama cevap vereyim.Bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadım karbon kaplamayla ilgili.Dökülme,kabarma,çizilme hiç bir şey olmadı.Tereddütsüz yaptırabilirsiniz.Dediğim gibi folyo kaplama değil boya esaslı bir işlemdir.Şimdi diyeceksiniz ki böyle boya nasıl olur?Ben de bilmiyorum ama boya.www.samexdizayn.com dan bakabilirsiniz.

hocam herşey iyi hoşta o konsolu nasıl söktün bu ne cesarettir yahu vallahi taktir ettim şahane olmuş hayran kaldım ellerinize sağlık

piyano siyahı daha şık olurdu bence tercih meselesi güle güle kullanman dileğiyle

bu sabah ön taraftaki parçaları sökerek boyaya gönderdim.
direksiyon kumandasını söktüm ancak nasıl geri takılacağı biraz soru işareti.
soketlerin kabloları çok kısa ve alan dar.benzer işlemleri yapan arkadaşlar bu konuda bilgi verirse sevinirim.

hayırlı haberlerini bekliyoruz artık bi sıkıntı cıkmazsa sırada bekliyorum ama nasıl söktürücem edicem merak konusu :)

Geri