Corsa d krom egsoz ucu

abi ben orjinal jantın adet fiyatını duydum yaa. Gerisi boş. Bir jant 500ytl olur mu yaw?
Bugün bir jant showroom a gittim. En alası 350 oda 18" falan

evet abi o krom egsoz ucu vardır kesin 300ytl en az adamlar milleti kazıklamaya and içmişler

abi ben orjinal jantın adet fiyatını duydum yaa. Gerisi boş. Bir jant 500ytl olur mu yaw?
Bugün bir jant showroom a gittim. En alası 350 oda 18" falan

valla muğlada o fiyat öyle heralde arkadasım burda ben sordum istetmedeki jantı orjinal enjoy sport pakette verilen jantla değiştirecektim tanesine 350 ytl dediler.500 ytl çok demişler aynı janttan bahsediyosak eyer.

valla muğlada o fiyat öyle heralde arkadasım burda ben sordum istetmedeki jantı orjinal enjoy sport pakette verilen jantla değiştirecektim tanesine 350 ytl dediler.500 ytl çok demişler aynı janttan bahsediyosak eyer.

Yok enjoy jantı değil. alttaki resimdeki janttan bahsediyorum ben.
enjoy jantı 15"jant 350ytl onun için acayip fazla bence.
untitledamd0.png

Son düzenleme:
acaba bu jantı ucuza bulabilceğimiz biyer yokmudur yaa 17'' olanı super bi jant ama harbiden acaip pahalı yani o paraya ne jantlar alınır

acaba bu jantı ucuza bulabilceğimiz biyer yokmudur yaa 17'' olanı super bi jant ama harbiden acaip pahalı yani o paraya ne jantlar alınır

corsa d ye en çok yakışan jant o. Ama zannetmiyorum daha ucuza bulunabileceğini.

şunu diyim.son susturucuyu deiştir.öle basit bişey yapma araça.zaten araban dizel sanırım.o kadar ses duymassın

arkadslar bu krom egsoz ucu için ne yapıyoruz şimdi.off topic yapmayalım önemli bi konu cmon için çözelim şu sorunu .

valla oto aksesuarcılarında ucuz fiyata egsoz ucları bulunuyor. Ellerinde baya çeşitte var. Montajıda çok kolay 2 vidalı işi var. Oralara bakın derim.

Geri