Corsa D Ledli Stop Yapımı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NαяKo;695503' Alıntı:
walla 10 numara olmuşş eline sağlık ...1 de sorum olcak ... bu ledlerden birisi patladıgında kolayca değiştirebiliyormusun ?

ledlerden patlayan olmadı olcaanıda sanmam ama bi kaç kes lehimlerim koptu.. tamiri pek kolay olmadı ama oldu bi şekilde =)

Arkadaşlar Yeni Projemiz Var Bu Sefer Opel Değil ama olsun.73 Model Vosvosa Ledli Stop Yapacaz.ZAten Vosvosta Beyin Olmadıgı İçin İşimiz Kolay Olacak Gİbi Corsaya Nazaran.Şimdi Tek Problem Şu Benim İçin Sizede Sormak istedim.Bu FLux ledler 4 Ayaklı Hangi + - den Çalıştırsam Parlaklık Aynı.Şimdi Soru Şu Parklar İçin Gelen +'ya Yuksek Degerli Bir Direnç Takıp Ledin Bir +'sına 1K Dİrenç Baglanmış Frenlerin +'sınıda LEdin Diger +'sına Taksam Aynı ampulde Hem PArk Hemde Fren İŞini Halledebilirmiyim ???

ben flux led kullanmadım piyasada mantar die geçen ledlerden kullandım.. yanlış bilmiorsam flux ledlerin 4 ayaanının ikisi + ikisi - fakat +lar birbirlerinden farklı diil yani aynı ayaklar aslında..
 
ozaman Frenlere Basınca ışıklar Kapalıyken onlarda Yanabilir :(:(
 
bunu led seritlerle yapsak nasıl olur peki ? mavi led serit siparisi verdim ordan kesip bu sekilde bizsek aynı sonucu alabilir miyiz ?

ikinci soru sen corsana yaptığında ledler hangi renk yanıyordu. beyaz mı kırmızı mı ?
 
hortlatıyoruz işte. simdi biz yapıcaz ledli bi şeyler. kendi aramızda bi sinerji olusturuyoruz :) illa konuyu acan kişinin burda olması gerekmez :)
 
Şerit led gündüz istenilen ışığı veremez.Akşamları gayet yeterli olacaktır.Zira arkadaşımızın yapığı çalışmada kullandığı ledlerde günüdz yeterli değildir.Akşamları gayet iyi.
 
Eliniz yatkın ise Power led ile yapabilirsiniz.Biraz masraflı olacaktır ve iyi proje gerekiyor.
 
Geri
Üst