- Konuyu Başlatan
Valla hocam arabayı servise bırakınca yapıyorlar o andaki görüntüsü mükemmel oluyor ama dediğiniz gibi kalıcı olmuyor.. Bu arada geçmiş olsun hocam.. Göçükler/dalgalanmalar can sıkıcı oluyor gerçekten.. Geçen bizde Clio ile doluya yakalandık hemen benzinliğe çekmemize rağmen tavan ve kaputun üst bölümünde birkaç göçük oluşturmuş.. Şaşmaza gidince aracı gösterdim 750 lira+1 gün kalacak dediler ama zamanım olmadığından bırakamadım.. Dalgalanma çok fazla belli olmuyorsa nazarlık olarak dursun derim hocam.. Tekrardan geçmiş olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şaşmazda işini titizlikle yapan bir usta bulursam bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum. Sıfır hatasız yaparım derse gerekirse 1 hafta kalsın benim için problem olmaz
Servisler o an parlak gözüksün, müşterinin aracına kendi aracımız davranıyoruz gibi görünmek için o yağı sıkıyorlar malesef. Hatta sözde dış yıkama falan da yapıyorlar fakat köpük ve fırça ile giriştikleri için benim gözümde zımparadan farkı olmuyor. Aracın boyasına verdiği zararı tahmin etmeyen için tabi ki güzel bir davranış ama ben kavga çıkartırım O yüzden servise gitmeden bir gün önce o günü dış temizliğe ayırıp gidiyorum ki bana sormadan dahi yıkamaya çalışmasınlar. Her gittiğimde de hangi firmaya yıkattınız diye soruyorlar, kendim yıkıyorum diyorum mesleğiniz mi bu diyorlar, öğrenmek için bir sürü soru geliyor
Bu arada yukarıda dediğim şey için; önümüzdeki hafta kapıyı tamir ettirmekle uğraşacağım. Biraz çizik de var ama çizik işini ben hallederim, göçüğü tamir etsinler yeter, işini titiz yapan göçük ile uğraşan usta tavsiyesi lazım