Corsa D ön panjur ve Body Kit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MstfC

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm arkadaslar resımde gordugunuz on panjuru ve karlıgı almak ıstıyorum. istanbulda bı fırmayla konustum almanyadan getıreceklerını soyledıler ve ıkısı ıcın 680 euro dıyorlar. acıkcası bana pahalı geldı. sızce ucuz yollu nasıl bulabılırım?

işte bu resim

Ekli dosyalar

• stcorsafrontst42.webp
    stcorsafrontst42.webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
değişik bir karlıkmış:)

Resim görünmüyor hala bi sorun mu var?Ama fiyat çok pahalı. İngiltereden bile daha ucuza geliyor.

Slm arkadaslar resımde gordugunuz on panjuru ve karlıgı almak ıstıyorum. istanbulda bı fırmayla konustum almanyadan getıreceklerını soyledıler ve ıkısı ıcın 680 euro dıyorlar. acıkcası bana pahalı geldı. sızce ucuz yollu nasıl bulabılırım?

Resim görünmüyor hala bi sorun mu var?Ama fiyat çok pahalı. İngiltereden bile daha ucuza geliyor.

558_8.jpg

Tahmin ediyorum bahsettiğin Steinmetz'in yukarıdaki panjuru ve karlığı ve yine tahmin ediyorum Sound Station ile konuştun.Söz konusu malzemenin fiyatları Almanya'da daha ucuz ama Türkiye'de maalesef tek distibütör tarafından satılıyor ve fiyatları da bu, aynılarını daha ucuza bulamazsın.Panjuru değil de karlığı yaptırabilirsin, o da plastik değil fiber olur, ilk vurduğun taşta kırılır.Yani ne kadar ekmek o kadar köfte.

Steinmetz ise İngiltere'den daha ucuza temin edemezsin, örnek olarak Dbilas'ın Almanya ve İngiltere fiyatlarını bir karşılaştır, ne demek istediğimi anlayacaksın.

ben steinmetz.de ye mail attım bu tuning işleri ile uğraşan adama orda maili vardı bende mail attım fiyatlarını öğrenmek için ön spoiler ile ızgaranın
the price is 199 Euro (ızgara) and 229 euro (ön spoiler).adamın verdiği cevap buydu.sora sizinlemi yoksa opel bayisi yardımıylamı istetcez bunnarı diye sordum direk benimle temasa geçceksin dedi ama montaj işi nasıl olur onu bilemem.

ben steinmetz.de ye mail attım bu tuning işleri ile uğraşan adama orda maili vardı bende mail attım fiyatlarını öğrenmek için ön spoiler ile ızgaranın
the price is 199 Euro (ızgara) and 229 euro (ön spoiler).adamın verdiği cevap buydu.sora sizinlemi yoksa opel bayisi yardımıylamı istetcez bunnarı diye sordum direk benimle temasa geçceksin dedi ama montaj işi nasıl olur onu bilemem.

montaj gayet basit.. ön ızgara tornavidayla. karlıgıda al git herangi bir sanayiye (opel yetkili servis bile) yapıştırtabilirsiniz..

Geri