Corsa D ön panjur ve Body Kit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opc'nin ön tampon ve arka tamponu harika, param olsa onlardan alırım.

Slm arkadaslar resımde gordugunuz on panjuru ve karlıgı almak ıstıyorum. istanbulda bı fırmayla konustum almanyadan getıreceklerını soyledıler ve ıkısı ıcın 680 euro dıyorlar. acıkcası bana pahalı geldı. sızce ucuz yollu nasıl bulabılırım?

ARkadaşlar zaten anlatmış.Ama bir de şöyle yapabilirsin:

Almanya'dan bir tanıdığın varsa, (anlatmaya gerek yok zaten :))

Ya da,internet üzerinden alışveriş üzerine kurulu büyük sitelerden,Almaya'dan ürün getirerek satan bir kişi veya şirket bul (birçok pahalı aksesuvar getiren kişi var yurtdışından,zor olmayacaktır),daha sonrasında onunla irtibat kurarak ürünün fiyatını söyle,üstüne komisyonunu koyarak ürünü sana göndersin.Alışverişi de site üzerinden yaparsanız eğer,ürününü teslim almadan ve kontrol etmeden ve de onay vermeden,paran karşı tarafa iletilmez...

çok fazla ama marka çok iyi bir marka onun için normal piyasaya bak ondan daha güzelleri var maslak sanayiye bak mutlaka

10 numara araba walla

eee o panjurada verdiğn paranın hepsine değer bence yani arabayı değiştirio resimde de görüldüğü gibi muhteşem.

Corsa D'lerde nasıl bilmiyorum ama Corsa C'lerde Steinmetz panjur için orijinal panjuru kesip çıkartmak gerekiyor.Bizzat Almanya'dan getirmediğin sürece fiyatlar malesef pahalı ama ben iyi ki almışım diyorum, çok değiştiriyor arabayı...

İlginiz için teşekkur ederım arkadaşlar. 1 ay sonra panjur gelıyo almanyadan

Geri