bencede en ıyısı tum bu soyledıklerıne harcıycan paranın bıraz ustune koy ve gıt bhır turbo taktır 1500 ytl ye halledersın bu ısı alıcagın performansta cok cok daha ıyı olur dıger yapıcan ıslerde alıcagına nazaran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede en ıyısı tum bu soyledıklerıne harcıycan paranın bıraz ustune koy ve gıt bhır turbo taktır 1500 ytl ye halledersın bu ısı alıcagın performansta cok cok daha ıyı olur dıger yapıcan ıslerde alıcagına nazaran
10000YTL..harcayalım..MANTAR A GİT. BEN BU ARABAYI TURBO yapmak istiyorum de, zaten gazihan da dukkanı oraya taşımış. ondan sonra dereceli egzantrik alıcam, kasnağı değiştiricem, headers yaptırıcam, orta-son susturucları değiştiricem, kat iptali yapıcam ve ne son bomba NOS bağlıcam dersen sana yardımcı olurlar. ondan sonra diil GSi, TSi, Fsi, başlarsın kalkmaya motosikletlerle topu topu 10 bin liraya hepsini halledersin. allah kolaylık versin
aklından geçenleri yaptırdığını farzettiğimizde cebinden 2000 dolar çıkmış olması içten bile deil..
kazandığın 15-18 hp..
gel bu 2000 i 4000 yap minicik bi supercharger takalım..50 hp havadan gelsin..
http://www.supercharger-experience.com/cars.php
4000$ biraz yüksek bi rakam geldi açıkcası bana. +50 hp güç için aslında çok iyi ama bir anda 4000$ harcamak için biraz düşünmek lazım.Peki sadece chip yapsak benzinli araçlarda kaç hp alırız hocam.