- Konuyu Başlatan
Aracımın volantını sabit volant olarak değişim yaptırmış bulunmaktayım. Marka olarak LUK marka debriyaj seti ile değişim sağlandı. Teşekkürler herkese.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun...İleriki zamanlarda Sabit volan tecrübenizi paylaşırsanız seviniriz...Genelde harketliden sabite geçişte konfor problemi yaşayanlar var...Kalkış ve vites geçişlerinde daha öncekine göre farkı hissetinizmi vs...Aracımın volantını sabit volant olarak değişim yaptırmış bulunmaktayım. Marka olarak LUK marka debriyaj seti ile değişim sağlandı. Teşekkürler herkese.
Teşekkürler. Volanı yaptıralı 300 km üzeri olmuştur. Baskı balata + Sabit volan değiştikten sonra ciddi şekilde debriyaj pedalı yumuşadı, pamuk gibi oldu diyebilirim. Belki bu durum oynar volan ile değişim olsaydı da gerçekleşebilirdi ona bir şey diyemeyeceğim. Konfor olarak ben arada bir fark hissetmedim. Oynar volanda debriyajı ani bırakmalar vs olduğunda bir sönümleme görevi görmektedir ama normal kullanımda ben bir fark hissetmedim. Titreme gibi problemler olur dediler çok şükür herhangi bir sorun yok. Vites geçişleri güzel durumda ama bunun bir diğer sebebi şanzıman yağının da değişmiş olması olabilir. Aynı zamanda sabit volan geçtikten sonra aracımın eskisine göre daha seri hale gelmiş olması durumu var. Hızlanmasında fark edilir derece rahatlama var. Diğer bir faktör olarak gözlemlediğim ise aracımın tükettiği yakıt miktarındaki iyileşme. Tam bir ölçüm yapmadım ama yakın zamanda uzun yol yapacağım o zaman litre bazında eski ve yeni şeklinde ölçümlemiş olurum. Teşekkürler herkese.Hayırlı olsun...İleriki zamanlarda Sabit volan tecrübenizi paylaşırsanız seviniriz...Genelde harketliden sabite geçişte konfor problemi yaşayanlar var...Kalkış ve vites geçişlerinde daha öncekine göre farkı hissetinizmi vs...