arkadaslar benım bugun dikkatimi cekti kontagı acıp marşa bastıgımda yag ışıgını gosteren lamba 1 saniye sonra sonuyor diger ısıklarla baraber aynı anda sonmuyor 1sanıye gecikmeli sönuyor acaba sizdede boylemi yoksa bir sorunmu var? anlayamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opellerde motor soğukken mavi thermometre ışığı yanar.ısındımı söner.eğer kırmızı olarak yanıyorsa zaten m... yemek üzere demektir.kontağı kapatıp servis çaaarcan.aynen bende öyle oluyor,çalıştıktan bir kaç saliyese sonra sönüyor
bende birşey sormak istiyorum.
bundan önceki aracım renoult megandı hararet göstergesi cıkıp düştüğünü görüyordum,
opelde işikmı yanacak hararet yükselince ?
corsa d lerde hararet sorunu olmadığından böyle bir gösterge koymamışlar ..
opel su göndermeyi yapmıs hararet gostergesi koymamakla!
ben aracıma guvenıyorum hararet yapmaz gönul rahatlıgıyla kullanın....
gösterge olanlarda hararet sorunumu var ?
yapmazsa ışık niye koymuş?, onu da koymasaymış.
bende de var bu araçtan ve en gıcık olduğum şeyi bu. gösterge gerekli. başka başlıklarda da anlatmıştık zaten uzun uzun.
gösterge olanlarda hararet sorunu var demedim ama eski arabamda ve opellerin çoğunda hararet 90-95 civarındadır pek altına indiğine şahit olmadım bu yüzden göz ucuylada olsa takip etmek gerekebilir corsa d de bu sorun yok ondan bahsediyorum..