corsa d si olan arkadaslar bi baksın!

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar benım bugun dikkatimi cekti kontagı acıp marşa bastıgımda yag ışıgını gosteren lamba 1 saniye sonra sonuyor diger ısıklarla baraber aynı anda sonmuyor 1sanıye gecikmeli sönuyor acaba sizdede boylemi yoksa bir sorunmu var? anlayamadım

aynen bende öyle oluyor,çalıştıktan bir kaç saliyese sonra sönüyor
bende birşey sormak istiyorum.
bundan önceki aracım renoult megandı hararet göstergesi cıkıp düştüğünü görüyordum,
opelde işikmı yanacak hararet yükselince ?

aynen bende öyle oluyor,çalıştıktan bir kaç saliyese sonra sönüyor
bende birşey sormak istiyorum.
bundan önceki aracım renoult megandı hararet göstergesi cıkıp düştüğünü görüyordum,
opelde işikmı yanacak hararet yükselince ?
opellerde motor soğukken mavi thermometre ışığı yanar.ısındımı söner.eğer kırmızı olarak yanıyorsa zaten m... yemek üzere demektir.kontağı kapatıp servis çaaarcan.

corsa d lerde hararet sorunu olmadığından böyle bir gösterge koymamışlar onun yerine motor susuz kalırsa veya artık son demlerinde olduğunda bi uyarı ışığı yanıyor arkadaşlarında dediği gibi ışığı görürseniz kontağı kapatıp servisi arayın..

opel su göndermeyi yapmıs hararet gostergesi koymamakla!
ben aracıma guvenıyorum hararet yapmaz gönul rahatlıgıyla kullanın....

corsa d lerde hararet sorunu olmadığından böyle bir gösterge koymamışlar ..

gösterge olanlarda hararet sorunumu var ?

opel su göndermeyi yapmıs hararet gostergesi koymamakla!
ben aracıma guvenıyorum hararet yapmaz gönul rahatlıgıyla kullanın....

yapmazsa ışık niye koymuş?, onu da koymasaymış.

bende de var bu araçtan ve en gıcık olduğum şeyi bu. gösterge gerekli. başka başlıklarda da anlatmıştık zaten uzun uzun.

gösterge olanlarda hararet sorunumu var ?

yapmazsa ışık niye koymuş?, onu da koymasaymış.

bende de var bu araçtan ve en gıcık olduğum şeyi bu. gösterge gerekli. başka başlıklarda da anlatmıştık zaten uzun uzun.

ışıl koymasının nedeni boru patlar veya bir yerde kacak olur su kalmazsa bir sorun cıkarırsa diye uyarı ikaz lambası koymus eger bu araclar hararet yukseltiyor olsa bukadar testlerden sonra emin olki aracı gostergesiz cıkarmazlardı demekki yapılan testlerde oldukca guvenilir oldugunu kanıtlamıs

gösterge olanlarda hararet sorunu var demedim ama eski arabamda ve opellerin çoğunda hararet 90-95 civarındadır pek altına indiğine şahit olmadım bu yüzden göz ucuylada olsa takip etmek gerekebilir corsa d de bu sorun yok ondan bahsediyorum..

thermometre göstergesi gereksizde, onun yerine dizeller için turbo basıncını koysamış ne güzel olurmuş, yanında yağ basıncı filan. böyle kadran çok komik gözüküyo 3 tane gösterge var

gösterge olanlarda hararet sorunu var demedim ama eski arabamda ve opellerin çoğunda hararet 90-95 civarındadır pek altına indiğine şahit olmadım bu yüzden göz ucuylada olsa takip etmek gerekebilir corsa d de bu sorun yok ondan bahsediyorum..

ben de onu demiştim zaten. sorun olmaması d ye özel bir durum değil. gösterge birçok durumda işime yarıyor benim. ama koymamışlar. tasarım esnasında yermi kalmadı nedir bilmiyorum. corsa c de devir saati ve hız saati kesişiyor, iç içe giriyor. dolayısı ile yer var panelde. d kasada 2 gösterge birbirinden tamamen ayrı. yer yok. kışın çok kullanıyorum ben göstergeyi kaloriferi açmadan önce, yazın da fan arızası vs olabilir, ara ara bakarım,o ışık 95 demi yanıyor yada kaç derecede bilmiyorum ama gösterge olsa ve 93ü geçtiğini görsem sağa çekerim herhalde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri