Corsa D si olanlar kaç km ye geldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende haziran sonu aldım arabayı şuan 6.200 km de.yazın çok kullanılıyo mered kışın yatar.tahminim 1 senede 10 bini görürüm gibi geliyor buda normal.ama bazı arkadasların maşallahı var özellikle adnan2833 daha 1 sene olmadan 23 bin yapmışsın arabayı.arkadsım şirket arabası bu :)) maşallah diyelim Allah kazasız belasız.

15.05 çıkışlı 5500km de..

08.01.2007 trafiğe çıkış tarihi 22950 km de şimdilik.....

Valla kardeş sen benide geçmişsin allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin benim trafiğe çıkış 29,01,2007

bende haziran sonu aldım arabayı şuan 6.200 km de.yazın çok kullanılıyo mered kışın yatar.tahminim 1 senede 10 bini görürüm gibi geliyor buda normal.ama bazı arkadasların maşallahı var özellikle adnan2833 daha 1 sene olmadan 23 bin yapmışsın arabayı.arkadsım şirket arabası bu :)) maşallah diyelim Allah kazasız belasız.

valla şirket arabası değilde biniliyor işte.gerçi araç alındıktan sonra 1 ankara 1 istanbul 1 de giresun yolculuğu yaptı.

Valla kardeş sen benide geçmişsin allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin benim trafiğe çıkış 29,01,2007
bu sıralar düşer ama yazın tekrar zıpğlar benim km.
allah kimselere kaza bela vermesin ama benim ssol çamurluğa vurdular.gerçi pek ciddi değildi ama yinede boyattık

Eylül 2007 çıkışlı 3.950 Km yaptım......

Geri