corsa d sinyal çerçevesi

uygun bişey olursa bende almayı düşünüyourm orjinal olması şart değil

Valla hakan abi getirirsen aklında ilk ben olim banada lazım orjinali çok pahalı sen uygun bişeye ayarlarsın ama işte çin işi nası duruo kötü duruosa takmaya bile gerek yok da sen bakarsın yine. Bu arada bizim opel logolu anahtarlık ve sibop kapakları noldu acaba haber varmı ? Bide hakan bai listeye yazsaydın kimler alıcak die karıştırma önce beni yazarsan sevinieim valla ilk bana gelsin :)

dur yola ciksin malzemeler yazicam herkesi merak etme tamam bulursam haber ederim cakma olur yada muadili ama yakisani olur merak etme

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben astra h ıma aldım 110 tl ye çiftini, opelgm.com dan, opel odakta çifti 140 liraydı.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0051.webp
    Fotoğraf0051.webp
    49.2 KB · Görüntüleme: 64
  • Fotoğraf0058.webp
    Fotoğraf0058.webp
    51.4 KB · Görüntüleme: 47
  • Fotoğraf0060.webp
    Fotoğraf0060.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 45
fiyatı cidden fazla alırken cok tereddüt ettim ama pişman olmadım aldığıma, siyah arabaya cok farklı bi hava katıyo:)

Valla astrada çok belli olmuyor ama corsada çamurluk sinyalinin duruş açısıyla gerçekten arabanın çehresini değiştirdi bir gerçek..Ama ürün gerçekten güzel bir ürün.ben yurtdışında bulabilirmiyim diye biraz araçtırdım ama 40 euro dan aşağı bulamadım... Bakalım biraz bekleyip alacağım mayıs ayı sonuna doğru :) OPC logo ile beraber güzel olacak arabada :)

valla ben de forumdan bir arkadaşın ısrarıyla aldım.
bana da çok pahalı geldi. o parayla benzin alırım dedim.
o da benzin biter gider ama o hep aksesuar olarak kalır dedi. ben de sipariş verip aldım ve taktırdım.

gerçek olan birşey var ki arabanın görüntüsünü çok değiştiriyor. pişman olmazsınız

bunlarda benim arabadan kesitler

Kadeşim onun montajını kendinmi yaptın yoksa takdırmı ?

takması çok basit bir işlem. gerçi ben opel servisine taktırdım ama nasıl yapıldığını öğrendim.

düz tornavida ile sinyal çerçevesinin kenarından hafifçe kendinize doğru çekiyorsunuz ve sinyal yerinden çıkıyor. ampul başlığını söküp çerçeveleri geçiriyorsunuz ve ampulü takıp sinyal çerçevesini geri takıyorsunuz.

önemli olan kısım ise çerçeveleri ters takmamanız.

ben ilk başta sağı sola, solu da sağa taktırdım ama değiştirttim sonra.

Kadeşim onun montajını kendinmi yaptın yoksa takdırmı ?

corsa ile astranın montajı farklı olabilir.ben kendim yaptım.astrada sinyal kapıya yakın olduğu için kapıyı yarım açıp aradan elimi kaportanın arkasına soktum ve sinyalin tırnaklarını kolayca çıkattım sonra da ampul başlığını çıkarıp çerçeveye geçirdim ve yerine monte ettim. sağ ve sol için bu işlem toplamda 2 dakika sürdü. corsada sinyal ile kapı arasındaki mesafe daha fazla o nedenle benim yaptığım gibi olmayabilir ama denemende fayda var eğer olmazsa da zaferin dediği gibi düz tornavida ile çıkarabilirsin sinyalleri.

ben de ilk başta yanlış takıyordum onun için dikkatli olmalısın:)

Geri