Bugün boya korumadan sonra ilk fotolarıda çektim araba kendini topladı boya korumadan sonra resimler aşağıda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Boya korumanın ömrünün uzun olması için bilinen markalardan birinin cilalı şampuanı ile sünger kullanarak yıkamanızı ve ayda bir hızlı cila yapmanızı öneririm. Ben o şekilde yapıyorum -siyah Corsa D 1.4 TP Enjoy 111- ve araç sürekli pırıl pırıl duruyor...
o egzosdan kurtulcamda eski sahibi tamponu delmiş onun yerine nasıl bir şey takayım tek çıkış büyükmü çift çıkışmı?super olmus parlaklık yanlız egzos hıc olmamıs
Uygulamayı rıdvan abi yaptı açıkcası bayağı bi uğraştı ama sonuca değdi açıkcası.7 saat falan sürdü uygulama yay alıcam dediğiniz gibi H&R 5 cm düşünüyorum.Birde bugün plakalıklardan kurtulucamegzoz dan kırtul yay al acil bunları yap bence
sanayiye gittiğimde onuda sorayım bu hali kötü gerçektenduzgun bır cıft egzos cıksı hos durabılır acıkcası