Corsa D Siyah

fb_erol_1317

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün boya korumadan sonra ilk fotolarıda çektim araba kendini topladı boya korumadan sonra resimler aşağıda :)
12735.jpg

12759.jpg

12787.jpg

12805.jpg

12836.jpg

12852.jpg

12871.jpg

13302.jpg

13313.jpg

13328.jpg

13345.jpg

13370.jpg

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Boya korumanın ömrünün uzun olması için bilinen markalardan birinin cilalı şampuanı ile sünger kullanarak yıkamanızı ve ayda bir hızlı cila yapmanızı öneririm. Ben o şekilde yapıyorum -siyah Corsa D 1.4 TP Enjoy 111- ve araç sürekli pırıl pırıl duruyor...

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Boya korumanın ömrünün uzun olması için bilinen markalardan birinin cilalı şampuanı ile sünger kullanarak yıkamanızı ve ayda bir hızlı cila yapmanızı öneririm. Ben o şekilde yapıyorum -siyah Corsa D 1.4 TP Enjoy 111- ve araç sürekli pırıl pırıl duruyor...

Boya koruma yapılırken bir tek meguiars ürünleri kullanıldı ayda birde el cilası yapıcam parlaklığın ömrünü uzatmak adına

super olmus parlaklık yanlız egzos hıc olmamıs:)

bu arada uygulamayı rıdvan yapmış galiba selamlarımı söle onunda dediklerine uy o araba iyi parlar bayadır da ondan bişi almadım yaw:D

super olmus parlaklık yanlız egzos hıc olmamıs:)
o egzosdan kurtulcamda eski sahibi tamponu delmiş onun yerine nasıl bir şey takayım tek çıkış büyükmü çift çıkışmı?
egzoz dan kırtul yay al acil bunları yap bence:D
Uygulamayı rıdvan abi yaptı açıkcası bayağı bi uğraştı ama sonuca değdi açıkcası.7 saat falan sürdü uygulama yay alıcam dediğiniz gibi H&R 5 cm düşünüyorum.Birde bugün plakalıklardan kurtulucam :)

5 cm h&r bende merak ediyorum açıkçası aracın benzinliyse kesinlikle benzinli yayı al sakın dizel alma ama dizelse aracın benzinli alabilirsin bi nebze daha düşer rıdvan güzel işçilik yapmış boya korumayla ilgili dediklerini dinle dediği malzemeleri al pişman olmassın aldgına asla bu arada egzoz için durrr ben sana bişiler sölicem o konuda:D

Geri