Corsa D Siyah

araba dizel 5 lik güzel olucak egzosu biraz daha bekleticem 1 ay sonra anca ona el atarım :)

hayırlıugurlu olsun :P aynı benım kızıma benziyor =PP daha resim çekcek vakdım olmadı öylesine 1 resmi var işte

eksoz harıcınde hersey guzel kasız belasız kullan maşallah :)

cok guzel parlamış maşallah...ne kadar şuan boya koruma fiyatları bende düşünüyorum ne tür faydaları var ve ufak çiziklerden gidiyormu?

cok guzel parlamış maşallah...ne kadar şuan boya koruma fiyatları bende düşünüyorum ne tür faydaları var ve ufak çiziklerden gidiyormu?

ufak tefek tırnağa takılmayan çizikler %80 geçiyor araba daha geç kirleniyor 150 tl ye yaptım ben full meguiars ürünleri kullanıldı parlamasıda cabası :)

fiyat hakkında bi fikrim yok ben direk arkadaşla konuşup anlaştım sonax falan 200 den aşağı değildir tahminim

Güzel duruyo, aynı araç bende de var, şu kılcal çiziklerden nasıl kurtuluruz bilgisi olan var mı?.... bu arada bende dün Meguiar's NXT Generation All Metal Polish Metal parlatıcısını şipariş ettim. bakalım jantlardaki etkisi nasıl olacak... görselleri en kısa sürede paylaşırım....

Geri