Corsa D şoför sağ diz yanı çok sıcak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alokonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alokonya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yeni aldğım Corsa D aracımın şoför sağ diz yanı yani orta konsolun diz kısmına denk gelen yeri baya sıcak Corsa D lerin genel rahatsızlığımı yoksa benim araca özelmi anlamadım. Civata başlarına baktım söküm işlemi olmamış.

Rahatsızlık mı bilmiyorum fakat babamın ticari taksi olarak kullandığı 2017 courier araçta da var aynı olay hatta durakta bulunan diğer courier araçlarda da var. Sanırım otomatik klima sürekli aktif olmasindan kaynaklı

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalorifer peteği musluklu değil o yüzden. yani araç motoru sıcaksa kalorifer peteğide sıcak oluyor bazı araçlarda ayağa sıcaklık vurabiliyor o bölgeden ısındığı için.

Havalar sıcakken klima açık olsa bile rahatsız ediyor. Hem bacağınız ısınıyor hemde araç içini etkiliyor.

corsa e benzinli kullandım. bahsedilen bölgede ısınma yaşamadım.

2011 model bende corsa d var hiç böyle bir sorun yaşamadım 6 senedir.

2012 Corsa d var bende hiç böyle bir durum yaşamadım sadece dikkatimi çeken corsa d de kalorifer kapalı olsa bile illa yinede hava çıkışlarından bir üfleme var kesinkle bu önlenemiyor

2012 Corsa d var bende hiç böyle bir durum yaşamadım sadece dikkatimi çeken corsa d de kalorifer kapalı olsa bile illa yinede hava çıkışlarından bir üfleme var kesinkle bu önlenemiyor

Sirkülasyon ayarını bu şekilde yaptığında üflemeyi kesebilirsin..

3275e0d9ce18ec0e438b4dc8c17af081.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araç içi hava dönüşüm ışığı açık oda açık mı olacak :)

Evet zaten havayı kesen o :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri