Corsa D Sunroof

sehzade_zorbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
lll

Son düzenleme:
orjinalliği bozuyor tabiki :) orjinallikten çıkıyor çünkü hehe :)

yok yok şaka bi yana iyi bir yere yaptırırsan hiç bi problem yok, rakamlar 1.5 civarında

iyi bir yerde yaptırırsan gayet iyi olur. tabi biraz tuzlu. ama önemli olan tavanda müsait yer var mı?? eğer tavan ana çıtasına gelirse bu çıtayı kesiyorlar. buda araç için ne kdr sağlıklı olur bilemiycem

lll

Son düzenleme:
Ya harbiden sonradan gidip panaromik tavan yaptırabiliyor muyuz? Panaromik tavan için komple tavan değişiyor o yüzden sonradan yapılamıyor diye duymuştum yoksa orjinal tavanımıza da yapılabilinir mi? Ya da benim başka bir düşüncem gene serviste Corsa C sunroof u taktırmak. Bu konu hakkında bende merak ediyorum. İlgi ile takip edeceğim =)

servis garanti veremediğinden yapmaya yanaşmıyor birkaç kez sormuştum

Ya harbiden sonradan gidip panaromik tavan yaptırabiliyor muyuz? Panaromik tavan için komple tavan değişiyor o yüzden sonradan yapılamıyor diye duymuştum yoksa orjinal tavanımıza da yapılabilinir mi? Ya da benim başka bir düşüncem gene serviste Corsa C sunroof u taktırmak. Bu konu hakkında bende merak ediyorum. İlgi ile takip edeceğim =)

panoramik tavanın pekde kolay bi şekilde yapılabileceğini sanmıyorum :) satıp panoramik tavanlı corsa almak sanki daha mantıklı

orjinalden yoksa hiç gerek yok bence.bi de aracı satmaya geldiğinde (dediğiniz gibi) sorun olur.bi sonraki aracta orjinalden sipariş edersiniz.

aynen, servis garanti vermediğinden yanaşmıor, panoramik için komple şase versiyon olduğundan yine serviste takılması olmuor, dışarda yaptırabilirsin ancak yine garantiyi kapsamıor serviste :)

Geri