Corsa D Sunroof

o garanti yaptırdığın yerde geçerli tabiki
..yetkili serviste tavan komple garanti kapsamından çıkmıyor elbette:)

panoramik tavan sonradan taktırılmıyor. yapılmasını istiyorsanız hiç uğraşmadan aracınızı satın yeni panoramik sunrooflu araç alın. sonradan yapılan sadece sunroof. hani küçük olanlar. panoramik tavan için komple tavanın kesilip sonra komple saç getittirilip taktırılması gerek. buda imkansız.

herşeyin orjinali bence...

sonradan takılma sunroof su almasa bile açık halde giderken normalden daha fazla rüzgar sesi yapabilir...

ayrıca arabanın tavanı kesiliyor ne bilim çok çok çok kaliteli bişey olmadığı sürece sunroof u çok sevmeme rağmen ben yaptırmazdım benim için sunroof klimadan önemli...

Valla panaromik işi yatar o zaman :D. En mantıklısı bana genede serviste yapılan Corsa C sunroofu geliyor. Ya da Webasto gibi iyi bir firma olabilir. =)

ben yaptirdim 1.5 sene no problem konuu arattira bilirsinn
ama yaptirmaa

lll

Son düzenleme:
Opel ODAK a sordum bu sunroof olayını mail aracılığı ile yeniden mail olrak aldığım cevabı buraya yazıyorum.

Aracınıza orjinal fabrikasyon sunroof montajı sonradan yapılması mümkün değil şöyleki ; bu montajı gerçekleştirmek için aracın tavan sacı değişmesi
gerekir ilk başta sanırım sizde bunu düşünmezsiniz.
Piyasada bulunan diğer modellerden aracınıza uygun olanı takılabilir , bu yönde bir talebiniz olur ise size yardımcı olmaya çalışırız.

Herzaman size destek olduğumuzu unutmayınız...
Randevü için size yardımcı olmak isterim. Sizi aramızda görmek dileği ile.

Panaromik için dediler değil mi saç değişimi için.

Bu arada Webasto firmasıyla birebir görüşüm yaptım test ettim bin ytl ye montaj dahil full elektronik sunroof. Çok hoşuma gitti açıkcası. Tuşları 1, 2, ileri, geri ve c. 1 e basınca otomatik yukarı kalkıyor. 2 ye basınca full açılıyor veya siz ileri geri ile istediğiniz gibi açıyorsunuz. C ye basınca da hangi konumda olursa olsun kendini otomatik kapatıyor. Ayarlanabilir perdeside var. 3yıl garantisi var düşünmeden edemedim açıkcası. Ama ilk önce opel servisinden de Corsa C nin sunroof fiyatını alacağım. Aklıma takılan bir soruda sunroof biraz geride mi kalır çünkü tepe lambaları falan olduğundan ön cam bitimi bölüm biraz bombeli. ??

Geri