Sağlam biri çekse arkadaşın işi görülecek benim araç yanımda olmadığından çekemedim en boyda lazımdır muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2007 corsa 1.3 benim aracım hocam, işinize yarayacaksa kenar ölçüleriyle birlikte yarın çekebilirim
Evet hocam çekebilirseniz çok güzel olur2007 corsa 1.3 benim aracım hocam, işinize yarayacaksa kenar ölçüleriyle birlikte yarın çekebilirim
Ya maalesef burada neredeyse hiç bir veri okunamıyor yine de teşekkür ederim zahmet verdimResim boyle 10 * 10 duruyor
Sorun defil keske katkım olsaydiYa maalesef burada neredeyse hiç bir veri okunamıyor yine de teşekkür ederim zahmet verdim
merhaba, siyah karalama şasenin devamı, kırmızı karalamaların her biri rakam, yeşil karalamaların her biri harf, işinizi görür umarım (2007 D kasa 1.3 sport araç)Merhaba arkadaşlar,
Rica etsem aracınızda sağ yolcu kapısının şasesinde bulunan tip etiketinin fotoğrafını buraya atabilir misiniz? Photoshop’ta tasarım yapıp çıkartmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@erdiaydin @Joker_ @gnylcm @cagatay16 @Sanane234244
@BURGAZLI @turarslan28 @Kaan39 @Bugrakorkmaz55 @Sindomam @jac0b0 @atalanm1 @aygun1525
@ayurdakok @52kadiryildirim @quantic @abülent @osman01 @Kerim1986 @netislem @sinanberk @hsyncorsad
Teşekkür ederim şimdi tasarıma başlayabilirimmerhaba, siyah karalama şasenin devamı, kırmızı karalamaların her biri rakam, yeşil karalamaların her biri harf, işinizi görür umarım (2007 D kasa 1.3 sport araç)