Corsa d ufak dokunuşlar ve muayene

TayfunGR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracın şu anki durumu resimlerdeki gibi dün bi abimizle konuşurken muayenede sıkıntı olabileceğini söyledi sizlerinde fikrini almak isterim sizce muayenede problem çıkartırlarmı orjinal jant 16 idi bu 17 , camlar cokmu karartmışım birde far kaplama hafif kusurla atlatırım diye umuyorum muayeneyi :)
- yan tarafa riger marsbiyel taksam sadece sizce nasıl olur sebebi ön karlık bazen sürtüyor evo lip yada benzeri ile yolda bırakmak istemem..
- arka tampona ek sanırım sürtmez belki onada bişeyler uygularım

araç 10 numara olduğu için tüv dekilerin dibi düşer, başka da hiçbiişicikler olmaz :)

araç 10 numara olduğu için tüv dekilerin dibi düşer, başka da hiçbiişicikler olmaz :)

Eyvallah abi :) inşallah problemsiz geçer muayeneden

yan tarafa riger marşpiyel taksam öne arkaya birşey takmasam nasıl olur acaba diye düşünüyorum

Set halinde takıcaksanız yakışır diğer türlü aracın şeklini bozar yakışmayacağını düşünüyorum. Yazık etmeyin bence tek takarak.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öne takmanızı tavsiye etmemem çabuk bırakırsınız, harici parçalar güzel durabilir ancak fiber malzeme her zaman dezavantaj. Arka tarafın tam resmi yok ancak 4kapı araçlarda bence fazla oynamamak gerek. Muayene konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)

Öne takmanızı tavsiye etmemem çabuk bırakırsınız, harici parçalar güzel durabilir ancak fiber malzeme her zaman dezavantaj. Arka tarafın tam resmi yok ancak 4kapı araçlarda bence fazla oynamamak gerek. Muayene konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)

Ön konusunda bende öyle düşünüyorum , ama yan tarafa takınca alt kısımdaki kriko taktığımız kısım görünmeyecek internete bakıyorum sadece riger iyi göründü gözüme plastik olanlarıda var ama fiyatlar yüksek göründü

far karartmadan hafif kusur olursa belki olur cam filminide hafif kusurdan çıkarmışlar 3 arkadaş bu yıl cam filmiyle kusursuz geçtik genelde insanlar araç hoşuna gittiğinde ve kıskançlık başladığından muayeden geçemezsin sök bunları gibi palavralar sıkmaya başlarlar bu arada yaylar spor değil mi kesme pres falan yok araç bence çok hoş hiç ellemeyin derim

Ön konusunda bende öyle düşünüyorum , ama yan tarafa takınca alt kısımdaki kriko taktığımız kısım görünmeyecek internete bakıyorum sadece riger iyi göründü gözüme plastik olanlarıda var ama fiyatlar yüksek göründü

Eski aracımda vardı fiber kit, zamanla aşınıp sıkıntı çıkarmıştı o nedenle önermedim ama fiyat olarak uygun. Sadece yanlara yaptırırsanız en az 2-3 yıl sıkıntısız kullanırsınız düşüncesindeyim, görüntüsü de güzel.

Geri