Corsa d ufak dokunuşlar ve muayene

arac gayet basarili, muaynede bi kusur bulacaklarini sanmiyorum.. yan marspiyel takacaksan arabayi lifte aldiklarinda yuksek tutmalarini soylerseniz o topuzlari marspiyeller kirilmaz.. on lip konusunda ben 2 aydir kullaniyorum bi sorun yok, dikkatli oldugun surece yollarda birakmazsin. lip hatta hafiften karligin ustunde kaliyor 1-2 cm o yuzden surtme olursada karlik surter. karligi sokturme. cunlu karlik arkada lipe destek oluyor hava almiyor arkadan. o yuzden yolda suratli giderken kirlma ihtimali yok. resim asagida mevcuttur ;)

Ekli dosyalar

• IMG_2677.webp
    IMG_2677.webp
    48.3 KB · Görüntüleme: 47
far karartmadan hafif kusur olursa belki olur cam filminide hafif kusurdan çıkarmışlar 3 arkadaş bu yıl cam filmiyle kusursuz geçtik genelde insanlar araç hoşuna gittiğinde ve kıskançlık başladığından muayeden geçemezsin sök bunları gibi palavralar sıkmaya başlarlar bu arada yaylar spor değil mi kesme pres falan yok araç bence çok hoş hiç ellemeyin derim

Cam filmini kusurdan çıkartmaları çok iyi olmuş antalyada normal camla araç yazın pişiyor böyleyken nispeten azalıyor güneş alerjim olduğundan bu camlar gözümü rahatlatıyor , evet spor yay eiback 5 cm sportline muayeneye giderken bagaja orjinal yayları eiback kutusuna koyarakmı gitsem acaba

Eski aracımda vardı fiber kit, zamanla aşınıp sıkıntı çıkarmıştı o nedenle önermedim ama fiyat olarak uygun. Sadece yanlara yaptırırsanız en az 2-3 yıl sıkıntısız kullanırsınız düşüncesindeyim, görüntüsü de güzel.

Ben şu an aracı 1,5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum sahibinden de ilanım var 43 istedim veren olursa satarım o ayrı :) ,
bir şeyi daha merak ediyorum bu ekler takılırken illahaki vida ile deliniyor ama nereleri deliyorlar deldikleri yer sonradan su alıp çürüme yaparmı çıkartınca çirkin vida delikleri göze çarparmı bunu bilmiyorum

arac gayet basarili, muaynede bi kusur bulacaklarini sanmiyorum.. yan marspiyel takacaksan arabayi lifte aldiklarinda yuksek tutmalarini soylerseniz o topuzlari marspiyeller kirilmaz.. on lip konusunda ben 2 aydir kullaniyorum bi sorun yok, dikkatli oldugun surece yollarda birakmazsin. lip hatta hafiften karligin ustunde kaliyor 1-2 cm o yuzden surtme olursada karlik surter. karligi sokturme. cunlu karlik arkada lipe destek oluyor hava almiyor arkadan. o yuzden yolda suratli giderken kirlma ihtimali yok. resim asagida mevcuttur ;)

Lip'i takarken Kaç vida attılar nerelere attılar? paşa şu an bu lipten satıyor http://www.sahibinden.com/ilan/yede...tik-on-lip-pasa-tuning-garage-188749531/detay
fiyatı uygun görünüyor rieger setmi lip ayrı vesaire gibimi yapsam bilemedim ne yapsam :)

far karartmadan hafif kusur olursa belki olur cam filminide hafif kusurdan çıkarmışlar 3 arkadaş bu yıl cam filmiyle kusursuz geçtik genelde insanlar araç hoşuna gittiğinde ve kıskançlık başladığından muayeden geçemezsin sök bunları gibi palavralar sıkmaya başlarlar bu arada yaylar spor değil mi kesme pres falan yok araç bence çok hoş hiç ellemeyin derim

Hafif kusurdan çıkarmaları iyi olmuş. Bir arkadaşım ruhsat yenileme yapacaktı. Yenileme öncesi muayne de hafif kusur olarak belirtildi. Sırf cam filmi yüzünden ruhsatı yenilemediler. Gidip cam filmini söküp tekrardan muayneye girip ondan sonra ruhsatı yenilettirebildi.

Bir başka olayda ise polis çevirmesinde cam filmi için uyarıda bulunup arkadaşın babasını göndermişler. Neyse bir süre sonra aracı satacaklar araç trafikten men edilmiş. Cam filmi yüzünden. Uyarı sonrası (İstanbul için konuşuyorum) bir hafta içerisinde gayrettepe ye gidip araçtaki cam filmlerinin söküldüğünü belgeletmeniz gerekiyormuş. Aksi halde araç ototmatikman trafikten men ediliyormuş. O gün öğrendik. Neyse bu olay üzerine araçtan yine cam filmleri söküldü gayrettepe ye gidildi. Aracın resimleri felan çekildi cezası ödendi ardından satışı yapıldı.

Bu bahsettiğim olaylar 2010-2012 yıllarında oldu sanırım. Şuan durum nedir bilmiyorum ama o dönemler muayne istasyonları cam filmine hafif kusur diyordu ama trafik cam filmini kabul etmiyordu. :D

Arkadaşların yaşadığı bu olaylar yüzünden arabamı aldığımda film çektirecektim ama gözüm yemedi bende gittim bod perde aldım..:D

Cam filmini kusurdan çıkartmaları çok iyi olmuş antalyada normal camla araç yazın pişiyor böyleyken nispeten azalıyor güneş alerjim olduğundan bu camlar gözümü rahatlatıyor , evet spor yay eiback 5 cm sportline muayeneye giderken bagaja orjinal yayları eiback kutusuna koyarakmı gitsem acaba

Yayları yanınıza almanıza gerek yok spor yay geçer muayeneden alt taraftan işlem var mı diye bakıyolar yaylarda işlem yoksa geçiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lip'i takarken Kaç vida attılar nerelere attılar? paşa şu an bu lipten satıyor http://www.sahibinden.com/ilan/yede...tik-on-lip-pasa-tuning-garage-188749531/detay
fiyatı uygun görünüyor rieger setmi lip ayrı vesaire gibimi yapsam bilemedim ne yapsam :)

5 tane vida attirdim ben , gayette saglam tas gibi duruyor. Pasa tuning o fiyati vermis ama ben kendilerine difuzor icin msj attim halen cvp vermediler 70 tl satiyorlardi difuzoru yayindanda kaldirdilar.. O fiyat suan icin gecerlimidir onuda bi arayip sorun cunku oradaki lip arac rengi boyali size buyuk ihtimal boyasiz astarli sekilde gelir..

ben piano black on lip yanlara marspiyel taktim , arkayada piano black difuzor takip cift kafa ekzost yapicam.. suan uygun difuzor pesine dustum.. millet fiyat konusunda ucmus ne kadar pahaliya yapistirirsam kar dir pesine dusmus.

Pasa Tuning difüzör için sahibinden ilan no 166367201 fakat tarihi güncel degil. İlanla hiçbir ilişkim yoktur..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Hakim Gri)..

5 tane vida attirdim ben , gayette saglam tas gibi duruyor. Pasa tuning o fiyati vermis ama ben kendilerine difuzor icin msj attim halen cvp vermediler 70 tl satiyorlardi difuzoru yayindanda kaldirdilar.. O fiyat suan icin gecerlimidir onuda bi arayip sorun cunku oradaki lip arac rengi boyali size buyuk ihtimal boyasiz astarli sekilde gelir..

ben piano black on lip yanlara marspiyel taktim , arkayada piano black difuzor takip cift kafa ekzost yapicam.. suan uygun difuzor pesine dustum.. millet fiyat konusunda ucmus ne kadar pahaliya yapistirirsam kar dir pesine dusmus.

peki bu vidaların delikleri lip sökülünce görünecek bir yerdemi?

Geri