bende dıger aracım ıcın sordum ordan bılıyorumvalla yasin kardeşim dediğim gibi nasıl yaptığı konusunda hiç bilgim yok...
ama dediğin doğrudur başka türlü ayarlayamaz zaten ısıtma,kesme vb. dediğin gibi çok tehlikeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende dıger aracım ıcın sordum ordan bılıyorumvalla yasin kardeşim dediğim gibi nasıl yaptığı konusunda hiç bilgim yok...
ama dediğin doğrudur başka türlü ayarlayamaz zaten ısıtma,kesme vb. dediğin gibi çok tehlikeli
bas parayı al h&r ıs bıtsın benım resımlerıme bak anlarsın :=)3lugun yerıne 5lıkmı bulsam ben tam lastıgın tampon sevıyesınde olmasını ıstıyorum
bas parayı al h&r ıs bıtsın benım resımlerıme bak anlarsın :=)
benım aracımdakı 3.5 cm ayrıca yanlıs anlama maddı durum nasıl bılemem ama 250 coıl ex vercegıme 310 falan verırım h&r alırım . suan pıyasdakı en ıyı ıkı yay h&r ve eıbach fakat eıbach fazla dusuklukten yana degıl daha ama ıkısıde konforluudrcoil-ex nasıldır sıfırı 250tl 5 lık taktıgımda sennkı kadar olmasada ıı bı sonuc alabılırım ama konforda ne derece ıı olabılır bılemıyrm ayrıca senn araclardakı 5 lık dımı
iyi ki uyardın,yoksa ustaya 2 kez işçilik parası vermek zorunda kalırsınfurkan kardeşim xenon ve far işlerini aynı anda yaptır yoksa arabanın tampon ve far kısmını bir kaç kez söktürmek durumunda kalabilirsin
anlatmama gerek yok resimler herşeyi anlatıyor diyorsun yanibas parayı al h&r ıs bıtsın benım resımlerıme bak anlarsın :=)
aynen aynen hersey acık ve net ınsan gorunce daha ıy oluyor yaanlatmama gerek yok resimler herşeyi anlatıyor diyorsun yani