bana vw daha iyi olucak gıbı gelıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bu fiyata astra classic 1.3 cdti 90 hp alınır corsa ve polo ile arasında 1250 tl oynuyor.
hocam astra classic 3 bayilerde yok aylarca bekletiriz diyorlar. ve astra classic 3 ü bende düşündüm ama fiyatı abartı bence 40 bin TL ye yakın bi rakam veriyorlar.
astra classic III için fiyatı abartı demişsiniz ama katılamıyorum malesef. astra bi üst segmentte daha geniş daha oturaklı ve kendini kanıtlamış bir araç. corsa 1.3 cdti 95hp color edition 40.428 tl, astra classic III hb 1.3 cdti 90hp konfor paketli 39.804tl sizce hangisi abartı???
yeni bi araç aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız bence bu verileri yeniden gözden geçirin derim. hayırlısıyla gönlünüzden geçeni almanız dileğiyle
yalnız astra kasa değiştirdi... üstüne yeni kasası çıkmış olan bi aracın sıfırını alırken 2 kez düşünmeli bence....astra classic III için fiyatı abartı demişsiniz ama katılamıyorum malesef. astra bi üst segmentte daha geniş daha oturaklı ve kendini kanıtlamış bir araç. corsa 1.3 cdti 95hp color edition 40.428 tl, astra classic III hb 1.3 cdti 90hp konfor paketli 39.804tl sizce hangisi abartı???
yeni bi araç aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız bence bu verileri yeniden gözden geçirin derim. hayırlısıyla gönlünüzden geçeni almanız dileğiyle