bence dizel olsa cok daha fazla fark olurdu
ben şehir içi agresif kullanımda 160 bin yakıyorum... 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun efe. Tüketimin 1.4 için normal. Ancak dizel olsaydı aracın taş çatlasın 150-160 kuruş yakacaktın![]()
Efe tuketim değerlerin güzel gerçekten,
Geçmiş olsun, Ön cam fitili sanırım yerinden çıkan, bir cam ustasına mutlaka baktır, yalıtımı saglayan o fitil çünkü,içeriye su girmesin
60 kurus /km için de dizel alınmaz be Selçukbenzin forever :good:
küçük bir hafta sonu kaçamağı ile denizliden izmire oradan da seferihisara oradan da gerisin geri denizliye döndüm.bugün depoyu fulledim tekrar 894 km yol yapmışım ve 104 liraya depom doldu.bu 894 km boyunca klimam açıktı ve 200 km şehiriçi yol var bunun içinde.km de ortalama 116 kuruşa geliyorarabamı seviyorum ya mükemmel bir şey.dizel gibisi yok
![]()
taş çatlasın 160 kuruş dedim ben 120 km sabit hızla 130 kuruş yakar uzun yolda corsa cdti bu halde 90 kuruş eder.
Neredeyse yarı yarıya hemde öyle bir dizel alınırki sorma gitsin
1.2 ile 1.3 vergisi aynı 1.4 den ayrıca vergisi düşük..
1.2 den daha performanslı 1.4 ile kapışır. Chiplersen 1.4 falanda tanımaz.
Hiç bana bakımların faturası ağır demesin kimse yılda bir yaptırdığın bakıma 20 tl fazladan veriyosun dizelde hepsi bu.
arkadşlar bir defa chipsiz vb. modifiyesiz dizeller benzinli kadar performaslı değildir