Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::
2007 Opel Corsa 1.3 CDTI 75 HP Essentia + Konfor Paket, 5 Kapı, Düz Vites, SİYAH, Orjinal Sis Farı, Krom Kaplama Kapı Kolları ve Cam Çıtaları, Çelik Kapı Eşik Çıtaları, 15" Alaşımlı Jantlar, Karter Muhafaza, Ziebart Güneş+Güvenlik Cam Filmi, Kol Dayama, Krom Kaplama Pedal Seti, OPC Line Body Kit, Angel Eyes Far, H1 8000k Xenon, OPC Line Sinyal Çerçevesi, Ön-Arka Plakalık İptali, Arka Yazı İptali, Krom Egzoz Ucu, Krom Kaplama Kısa Anten, Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı.. Devamı Geliyor
krom kapı kollarından nefret ederim acayip kıro durur bence.. ama senin araçta çok tatlı durmuş.. kapı kollarının şeklinden de kaynaklanıyo biraz.. aracın maşallahı var ama jantlar biraz küçük geldi bana
arkadaslar,aracimin farlari biraz kararmis durumda,farlari acip temizlemem ya da temizletmem gerekiyor...daha once yapan var mi?eger asamalar kolaysa kendim yapcam...silikon uygulandiktan sonra cirkin bi gorunum mu olur?foto da varsa iyi olur.yardim edin pleasee