::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
meftun bunu bana bı yollasana yakından ıncelıyım adresı pm atıyorum :P ehhehehe
ben bu urunu cok aradım förch ün iç temizlik urunu. alper soylemıştı. ama bulamamıştım.

yollayım abi :D.. ürünü aldığımız yer bauhaus, esenler otogarın ordaki..

ufak bi tarif edeyim istersen, aksaray istikametinden edirne istikametine doğru vatan caddesi boyunca düm düz gidiosun bi yere dönmeden, kocatepe ve tem'e bağlanan girişleri falan geçince zaten otogar diye tabela var, otogar tabelasından girdikten sonra yol düzleşiyo, hafif yokuş aşağı yolu inince otogara gelmeden sağa doğru dönersen üstten yolun karşına geçiyosun yani ordan döncen :)

arkadaşlar selam herkese..

bildiğiniz gibi askerdeyim şuanda, babam söyledi benim Corsa'yı satmış... :(

annemde Grande Punto vardı, onuda satıp Astra almış.. Bana sordu asker dönüşü Yeni Fiesta mı yoksa Corsa D mi istersin diye...

ben ise, askerlik dönüşü yurt dışına gideceğim için henüz birşey söylemedim.. peki seçme fırsatınız olursa, hangisi sizce daha uygun?

arkadaşlar selam herkese..

bildiğiniz gibi askerdeyim şuanda, babam söyledi benim Corsa'yı satmış... :(

annemde Grande Punto vardı, onuda satıp Astra almış.. Bana sordu asker dönüşü Yeni Fiesta mı yoksa Corsa D mi istersin diye...

ben ise, askerlik dönüşü yurt dışına gideceğim için henüz birşey söylemedim.. peki seçme fırsatınız olursa, hangisi sizce daha uygun?

bence 2 side çok iyi. Benim kararım biraz değişiklik için fiesta olurdu.

ben corsa d ı secerdım fıesta bıraz kucuk gıbı geldı bana bınmedım hıc ıcıne ama dıstan öle duruyor.

GARAJJ KALLKK!!
Hayırlı Haftalar Herkese..

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Garaj kalk iştimah. KIMLER VAR BAKALIM.....:D

günaydın herkese, Efe hayırlısı olsun, Corsa'nın gitmesine üzüldüm ama yerine Corsa D gelecekse problem değil... peki sınıf atlamayı düşünmez misin yurtdışı olaylarını es geçersek? Astra J :):) bu arada Corsa E için henüz kesin bişey yok ama 2011 gibi bekleniyor...

Gunaydinlarrr..

garaj hiç çalışmıyor bu aralar :/

Geri