::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vee 100 bin dedik :)

09032010128.jpg

İrmscher jant orta kapaklarım geldi. Yay için geçen cumartesi serbay shop diye biy yerle telefon ile görüşüp anlaştım pazartesi gelip alıcağımı söyledim. Fakat pazartesi gittiğimde elinde olmadığını ancak sipariş üzerine istanbuldan getireceğini söyledi. Madem elinde yok internete ilan koyma sipariş üzerine getiriyorsun onuda belirt. O kadar yolu boşuna gittim. Kızdım ve sipariş etmedim. Kızgınlığım geçince gidip izmir srk shoptan sipariş vereceğim.
05042010133.jpg

yay olarak eibach mı alcaksın senturk?
bir de ön tamponun değişti mi?

Son düzenleme:
burası ne kdr ucuz bır yıkamacıymış şenturk :)

arkadaşlar sonunda eibach pro kitleri taktırdım.

Aracın altına eğilip baktığımda kartere 2 yumruk yüksekliğindeki bir taşın bile vurabileceğini gördükten sonra gözüm baya korktu diyebilirim.

Mesela bir arkadaşım artık amortisörlerimin en alt noktada araç yüklüymüş gibi çalışacağını daha doğrusu çalışamayabileceğinden bahsetti. 3 luk yayda bu mümkünmü? Hatta ilerleyen zamanda aracın şasesine bile zarar verebileceğini söyledi.

Ayrıca bir internet sitesinde yüksek hızlarda zıplamadan dolayı yol hakimiyetini kaybedebileceğinden bahsediliyordu. Spor yayın güvenli olduğunu düşünüyordum netten araştırdığıma göre böyle bir durumdan bahsedilen yazılar okudum ve tırstım diyebilirim.

Bu söylenenlerin doğruluk payı nedir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şu an taktığım gibi çıkarıp satmak var kafamda bilemiyorum kafam çok karıştı.

yaydan sonra resimler

09042010140.jpg

10042010147.jpg

Son düzenleme:
bence guzel durmuş. izmirin yolları da fena sayılmaz. zıplatıyormu çok kasisten geçerken?

sorma.... izmirin yollari sahanedir (!)

edit...

Son düzenleme:
bence guzel durmuş. izmirin yolları da fena sayılmaz. zıplatıyormu çok kasisten geçerken?

zıplatma orjinal yaylarla kıyasladığımda bariz şekilde var sadece kasislerde değil otobanda her yerde kısacası var. Ama çok kötüde değil.

sanırım ben yayları çıkaracağım. biraz hevesimi alıp satmayı düşünüyorum.

Gayet güzel olmuş, hiç bozma. Zıplatma olayına bir süre sonra alışırsın. Şimdi kullan hevesini al, olmadı sıkılırsan çıkartır satarsın.

Ahmet Altınçubuk

Geri