spoyler ı kaça taktınız acaba?
spoyler 120 tl ye takıldı. (boya dahil)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spoyler ı kaça taktınız acaba?
Yokmu hiç cevap verecek corsacı arkkadaşlar...Corsa C li arkadaşlar arka kapının ayarı varmı biliyormusunuz? Benim arka kapıda bu kenarda plastik var ona değiyor tam çamurluğun orda birleşim yerinde. Bazen değiyor ve kapının alt kenar kısmından bakınca tam kapanmıyor sanki. Sizce ayarı mı kaçmıştır? Resimde gösterdiğim yerde, davlumbazın üstündeki o siyah plastik kısım kapının alt kısmına zaman zaman değiyor olsa gerek ki orası oynar gibi olmuş. Kapıya da bakında tam o cizgi arasındaki gösterdiğim yerde kapı tam oturmuyor gibi görünüyor. Bunu nasıl halledebiliriz arkadaşlar? Kapı içinde vidalar vardı bazıları biraz sıkılmamış gibiydi onları sıktım. Yıldız alyanla. Ama yine düzelmedi. Kapının diğer yerlerinde bir sıkıntı yok gibi ama kenar kısmından sanki tam kapanmıyor gibi görünüyor...
![]()
Yokmu hiç cevap verecek corsacı arkkadaşlar...
hayırlı olsun berk çok şık olmuş.
var abi menteşe ayaklarından ayarlanıyor opel servisine götürüp gösterirsen ayarlarlar kapıları![]()
arkadaşlar aracımı satıyorum bilginize...
http://www.sahibinden.com/ocean_blue_satilik_-15WQQaXQQ25225139WQQpXQQdisplayitem