Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
coRSac' Alıntı:Skyeye,
1-Disklerin hissedilir derecede bir etkisi oldumu çapı,fiyatı ve markası nedir?Eğer orjinal boyut ise çapı büyütmek mümkün olabilir mi?
2- Standart amartisörlere kule gergisini taksak etkisi olurmu?
Bu sırada aracın mükemmel..
Thanks,,
skyeye' Alıntı:Estağfurullah Serkan, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
1-Hava filtresi Raid Hp'nin Carbon Max modeli.Fiyatı 200-250 YTL arasında...
2-Kaputta Carbon kaplama film var.Deneme amaçlı sadece bir kısmını yaptırmıştım, yaza doğru tamamını yaptıracağım.
3-Kırmızı zımbırtıyı diyorsan, korna var Strobel Nautilus.
4-Delik var, o yüzden kaporta ve boya işi var.kazada benim bagaj da hasar gördüğü için yaptırmışken aradan çıkarttık.
5-Yay konusunda diyeceğimi dedim.Yay ve jant-lastik konusunda çok bilen arkadaşlar var, onlar yardımcı olsunlar bir zahmet...
omerdia' Alıntı:erman abi bu kaputta carbon kaplama fiyati tahminen ne kadar tutar![]()
maxwell' Alıntı:Evet Skyeye yeni fotolari ilk defa Corsa Exclusive Garage de.
Hava filtresini inceledim ,sanırım halen akışmetre manifold borusuna bağlı.
Birde yazılım update ederek bazı değişiklikler yapılabiliyor sanırım.(chip değiştirme değil)
skyeye' Alıntı:hybrid beyinlerde chip değiştirilemiyor zaten, eprom'a ancak soketle bağlanılarak ulaşılabiliyor...hava filtresina bağlı üzerinde sticker bulunan kısım zaten arabanın orjinal parçalarından, orada zaten akışmetre vs...
Eyv...faithless1905' Alıntı:muhabbetiniz bol olsun....