::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de geldim konuyu yeni gördüm.

2004 Corsa C beyaz. İnşallah yakında jantları ve yeni stopları geliyor onları taktırınca bir de boya koruma yaptırıcam sonra fotoları aynen burda....
Tüm Corsa Fanlarına selamlar...
Bu arada benim araç çok fazla yakıyor 1.2 easytronic ama ben genelde devirsiz kullanıyorum. Arada sırada 100 km 10 lt yaktığı oluyor. Sizce bi bakım yapılsa mı?
Bi sorun olup olmadığı nelerden anlaşılır?
Bir de kontağı çevirince motor arıza lambası yanıyor çalıştırıncaya kadar sönmüyor. Sizce bunun sebepleri neler olabilir?

servisi gelmiştir

buluşma yapmayacazmı ??????

Kimseler yokki

etichet

1000272wi1.jpg

1000271uu7.jpg

1000273ou2.jpg

1000094oz3.jpg

1000095ky0.jpg

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Bİ corsacımız daha geldi hoşgeldin kardeş maşallah aracın güzel kazasız belasız sürmeler

Evet ya, Corsa garajında yeni arabalar görmek güzel gerçekten

saolun arkadaşlar hoşbulduk.

sayın abilerim meslegim nedeni ile CORSA MA pek fazla ilgi gösteremiyorum şimdilik arabamda manifold eksaozu va sadece arka cam da film var bide plakalarım tarz ama önemli konulara giremedim
ANKARADA oturuyorum ve buralı olanlar bilir herşey biraz yapay dır bana yol gösterecek degerli arkadaşlarıma şimdiden teşekkürü bir borç bilirim...

sorularımn şünlar;;
1. aracım gri ve siyah çıtalarını boyatmak istiyorum yer ve fiyat konusunda hiiç bir bilgim yok yardım istiyorum???

2. aracım 1,2 hava flitresi düşünüyorum ama kaldırmaz die korkuyorumn tavsiye edermisiniz kullanan varmı??

3.park far ve yagmur sensörü i,stiyorum nerden bulabilirim ankarada ve fiyatları nelerdir?

tekrar bu fanı açık bizim gibi gençlerin daha çabuk ilerlemesini saglayablara teşekkür ederimm..
saygılarım la....................

sade ama hırçın güzellik

bu arada benim emektarda bu

Geri