::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
halittt 250 ytl ile 80 yaptırdığın arasında bi fark yokkk inan:D

özgür ne yaptın arabayı yoktum buralarda

vallahi daha birşey yapamadım. iş güç o kadar yoğunuz ki. geçen klima sorun çıkarttı bi onu tamir ettirdim. bi 170 lira sıkışmış klima müşürüne. gaz kaçırıyomuş değiştirip yeni gaz koyduk. arabaya yeni jant taktığımdan beri rot ayarını bile yaptıramadım, arabada bir tuhaflık var gibi, direksiyon sallıyo biraz. hatta serkan bana mesaj atmıştı. onu bile aramayı unuttum. cumadan beri hasta da olduk. hadi hayırlısı.

Serkan kusura bakma aramayı unuttum seni. ama bu hafta içi ararım. görüşürüz. ya da olmadı hafta sonu kusura bakma.

özgür serkanla görüştünmü

eminim fazla yokdur ustada iş bitiyor filimler kaliteli çünküü

özgür abi estağfurullah abi ne demek lastiklerin balanssız olduğu için direksiyonun titriyordur jantları aldığın yerde ücretsiz yaptır onu

eminim fazla yokdur ustada iş bitiyor filimler kaliteli çünküü

özgür abi estağfurullah abi ne demek lastiklerin balanssız olduğu için direksiyonun titriyordur jantları aldığın yerde ücretsiz yaptır onu

jantları aldığım zaman balansını yaptılar. sürdüm direksiyon deli gibi titriyordu. tekrar gittim bilezikleri değiştirdiler. ama yinede çok az titriyor gibi. ayrıca oradaki usta rot ayarı yaptırman lazım dedi. önceden frene bastığımda fren titremezdi. o da titriyor biraz. rot ayarından mı bilmiyorum. bu hafta sonu fırsat bulursam götürüp baktıracam.

disklerine de baktır ondanda yapabilirler

ok. serkan perşembe günü geldi şantiyeye. tanıştık. arabası yakından daha güzel gözüküyordu.
ramazanda bir iftar yemeği ayarlarız belki dedi. bakalım haber bekliyorum.

Geri