::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki hala

evet arabayi garaja ekmenin vakti geldi :) corsa-d yi sevmeyenler varmis olsun varsin ben c leride cok severim.. :D:D

photo0075ev0.jpg

dsc02331ho7.jpg

dsc02333gt5.jpg

ayrica forumda ki;
Buda Benim Ufaklik Arkadaslar..
mjj_renegade

bolumune de yorumlarinizi bekliyorum saolun varolun :):rock;):):o

çok güzelmiş kazasız belasız kullan.

koymuşsun ben görmemiştim MAŞALLAH................ özgür kıskanma..................... :o :o :o :good:

istanbul da body kit icin 650 ytl civarında istiyorlar daha ucuzu yokmu takım olarak

Son düzenleme:
saol

koymuşsun ben görmemiştim MAŞALLAH................ özgür kıskanma..................... :o :o :o :good:

istanbul da body kit icin 650 ytl civarında istiyorlar daha ucuzu yokmu takım olarak

yaa o deil de, bu irschler in falan body kitlerini kaliba dokup daha ucuza satiyolarmis kaliptan fiber bilen varmi oyle body kit yapan bi yer :)
bu arada tesekkur ederim saol :)

Son düzenleme:
evet onu fiberden yapan yerler var ama arada çok bi fark olucağını sanmıyorum sen irschmer nee bundan mı sen 650 ytl yaptın baya uygun yanii

evet onu fiberden yapan yerler var ama arada çok bi fark olucağını sanmıyorum sen irschmer nee bundan mı sen 650 ytl yaptın baya uygun yanii

Hatta hesaplamam lazim belkide okadar bile degildir, boyasi dahil fiyati bu yani galiba 600 e falan geldi yaa:rolleyes:.. boyasina da boyacisi ayri para aliyo :)

ist da poliset 650 ytl istedi yeni oldugundan fiat öyle

Geri