::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayraminiz mubarek olsun..Cmonun karda performansini nasildi? gerci lastik secimide onemli.

Siyah cmon beyaz karlarda bayagi tatli durmus, opel reklam filmi cekse ancak bu kadar olur. 4 tane vakumlu kar lastigim var,sehir icinde karli zamanlarda en dik yerlerde banamisin demedi. Kartalkayayi bilemiyorum, belkide zincirsiz cikarim:confused:

Siyah cmon beyaz karlarda bayagi tatli durmus, opel reklam filmi cekse ancak bu kadar olur. 4 tane vakumlu kar lastigim var,sehir icinde karli zamanlarda en dik yerlerde banamisin demedi. Kartalkayayi bilemiyorum, belkide zincirsiz cikarim:confused:

ahmet kartalkayaya zor cıkarsn
başka biryeri bilemem

Bizde corsacıyız am görmedik yauw nesyse bizde koyalım blkalım

kktk8.jpg

l1010049dh0.jpg

l1010050ia2.jpg

anıl maşallah arabanız güzel

Teşekkürler sağolun

anıl maşallah kazasız belasız sürmelerde kapı çıtalarını araç rengine boyatmayı düşün bence

.::WELCOME TO CORSA EXCLUSIVE GARAGE::.
::.Corsa Exclusive Garage.::.Tuning:Technics:Pics .::

:alkis: Corsa severler,A'sı,B'si,C'si,D'si...:alkis:
Ne olursan ol bu garaja gel.Burda tüm Corsa Fanlarının resim paylaşım,tuning ve teknik sohbet platformu.Böylece tek bir konu vasıtasıyla tüm Corsa'lar garajda.
:cool:
hoşbulduk maxwell.işde buradayım.Corsa Exclusive Garage'daki tüm arkadaşlara selamlar.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20407

Bizde corsacıyız am görmedik yauw nesyse bizde koyalım blkalım

kktk8.jpg
anıl kardeş jantlara bittim.kazasız belasız bin maşallah.
bana lastik+jant marka model ve boyutlarını yazarmısın sana zahmet.bide kaça mal ettin fiyat ?
teşekkürler.

Geri