corsa far karartma????

valla ben yaptım çokta memnundum. merceksizdede başka bi hava oluyor merceklide bambaşka bi hava oluyor ki çok bakan oluyordu. tavsiye ederim fakar merceklide far karartma çok zor. çünkü açılmıyor nasıl bir silikon kullandılarsa açmakta çok zorlanmıştık yapan kişiye bile yardım ettim. ama merceksiz olur ise çok basit ben bile açarım her halde

ben 10 yaşında corsa kullanıyorum simdiye kadar aydınlatma sorunu asla yaşamadım gece ne yağmurlu havada nede karlı havada.bence bi yanlısınız var.
Birde sunu eklemek istyrum 2006 model 2 tane corsaya bindim 2003 model corsa kullandım ve corsa d kullandım ama hepsinden inip kendi aracıma bindiğimde cok farklı oldugunu hissediyorum kapısının kapanısından tutun motor sesine ,sessizliğine herseyiyle farklı gelior nie anlamadım.bunu aracıma oturanlarda söylüyor.

ama hondadan sonra opele alısma zorlugu cekmeme ragmen corsa c 'lerin sorunlu olduğunu düsünmüyrm.EGR valfi Hatası dışına :D

Arkadasım Bnm aracımdada Far Karartma var ve HiçBir aydınlatma Sorunu Yok.Sadece Tek bir sorun Var Cok dıkkat cekyo Nazara gelırsın :):)

Arkadasım Bnm aracımdada Far Karartma var ve HiçBir aydınlatma Sorunu Yok.Sadece Tek bir sorun Var Cok dıkkat cekyo Nazara gelırsın :):)

Selam arkadasım =) bende adanadanım.yeni CorsaC aldımda.bana özel mesaj atarak ucuz ve aracta güzel durabilicek ufak noktaları söyliyebilirmisin??

260 mılyon off :) bana 5 TL ye patladı oda malzeme tutarları :)

Geri