Arkas a sordunuzmu ? En çok OPC satışını Arkas gerçekleştirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ezgene bir arkadaşım bu arabayı almaya çok niyetlendi ve baya bir piyasa araştırmasından sonra söylüyorum opc nin sunroof harici opsiyon vermiyor opel..senin bildiğin varsa bende öğrenmiş olurum..sunroof ta 16.500 değildir herhalde...Astra njoy 32000 ytl..Ama ben opsiyonlu aldım 42000 e maloldu.Opsiyon farkı.62500 normal yani...
ona bakarsan 62500 e ben A4 alırım...
type-r ile twintop farklı classman ve zevk
Twintop tan bahsettigimizi sanıyordum.:good:ezgene bir arkadaşım bu arabayı almaya çok niyetlendi ve baya bir piyasa araştırmasından sonra söylüyorum opc nin sunroof harici opsiyon vermiyor opel..senin bildiğin varsa bende öğrenmiş olurum..sunroof ta 16.500 değildir herhalde...
type-r ile kıyasladım evet spor bir araba olduğu için sınıf farkı olabilir ama aynı klasmandiki araçlar :good:
bahsettiğimiz araba corsa opc..astra gtc değilYeni Astra GTC1.6 i 16V Twinport (180 HP)Sport50.752,00 YTL2.500,00 YTL48.252,00 YTLYeni Astra GTC1.9 CDTi 16V- 150 HP DizelSport66.982,00 YTL2.920,00 YTL64.062,00 YTL
Şu anda kampanya var.En sondaki fiyat kampanyalı fiyatı.DERİ,EAYSTRONİC,PANAROMA,XENON AKILLI ANAHTAR bilmem ne bilmem ne eklenince (62000) o fiyatı buluyor.
birde astra gtc opc varkı o müthiş...240 hp....73500 ytl...VE TYPE-R yalan olur bence.
harun ne renk opc olsunbence o fiyat fazla şirket üzerine alırsanız corsa opc 44.750 gibi bir rakama getiriyorlar bence 42 ye dolu gsi alacağınıza biraz bekleyip OPC alın derim
ayrıca boş GSİ da 37.500 fiyat vermişlerdi vergi levhasına
Girişteki siyah corsayı alacaksın sanırım.Bi ara gaza gelip bana paketleyin diyecektim onuÇoK tatlı bir araba.Eger alırsan o jantları bana sat sana jant yay alalım yeni