11 Şub 2010 #1 rockfordfosgate Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2009 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et
11 Şub 2010 #2 Vectrali Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 1,814 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et cok hoş güle güle 1000.
14 Şub 2010 #3 Gizay İmren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 www.parksosyete.com Tekerleriniz kaç inç ? Benım aracımda da sızın kı gıbı on tarafta yay var benı cok skıntıya sokuyor yollarda. Siz problem yaşamıyormusunuz bu şekılde.
Tekerleriniz kaç inç ? Benım aracımda da sızın kı gıbı on tarafta yay var benı cok skıntıya sokuyor yollarda. Siz problem yaşamıyormusunuz bu şekılde.
14 Şub 2010 #4 EREN34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2010 Mesajlar 388 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Gizay İmren' Alıntı: Tekerleriniz kaç inç ? Benım aracımda da sızın kı gıbı on tarafta yay var benı cok skıntıya sokuyor yollarda. Siz problem yaşamıyormusunuz bu şekılde. Genişletmek için tıkla ... Orjinal gezip Photoshop ile o şekile sokunca sıkıntı olmaz Saygılar...
Gizay İmren' Alıntı: Tekerleriniz kaç inç ? Benım aracımda da sızın kı gıbı on tarafta yay var benı cok skıntıya sokuyor yollarda. Siz problem yaşamıyormusunuz bu şekılde. Genişletmek için tıkla ... Orjinal gezip Photoshop ile o şekile sokunca sıkıntı olmaz Saygılar...
14 Şub 2010 #5 Gizay İmren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 www.parksosyete.com evet o zmn sıkıntı olmaz ama photoshop oldugunu bılmıyordum =)
19 Şub 2010 Konuyu Başlatan #6 rockfordfosgate Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2009 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et evet son resim fotoshoplu ama aynı janttan taktım 17inc enkei önlerde de yay var şimdiye kadar bi sorun yaşamadım
evet son resim fotoshoplu ama aynı janttan taktım 17inc enkei önlerde de yay var şimdiye kadar bi sorun yaşamadım