Kaan bey sizin kayış zaten kısa takılmış benim araçla aynıdır diye tahmin ediyorum. Motor donanım aynı imzanızdakiyle. Motor kodunuz nedir yada şasiyi özel mesajla atarsanız epcden orjinal kayışın ölçüsüne bakayım
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gelen ses hiç kayış gibi gözükmüyor hocam gelen ses daha çok metal bileşenleri gibi duruyorAklıma bir tek şu geliyor açıkçası, eğer ısındığında ses gidiyorsa sorun açık bir şekilde kayıştır bence. Bildiğiniz üzere kauçuk bir malzeme ve ısındığında yüzeye daha yapışkan ya da tutunan bir malzeme haline geliyor ve doğan olarak sesi kesiliyor. Gerginin geçtiği yüzeyleri temizleyici bir ürünle temizlemeyi deneyebilirsiniz bir an bile ses kesilse sorun bu demektir.
Çağatay bey motor kodu Z13DTJ bi bakabilir misiniz size zahmetKaan bey sizin kayış zaten kısa takılmış benim araçla aynıdır diye tahmin ediyorum. Motor donanım aynı imzanızdakiyle. Motor kodunuz nedir yada şasiyi özel mesajla atarsanız epcden orjinal kayışın ölçüsüne bakayım
şasiyide özel mesajla atabilirseniz daha iyi olurÇağatay bey motor kodu Z13DTJ bi bakabilir misiniz size zahmet
şasiyide özel mesajla atabilirseniz daha iyi olur
Mette taktılar hocamGözünüz aydın hangi marka kullandınız gergiyi