A
aykal
Bilgi Girilmemiş
onu bunu bilmem reklam filmi süper ama 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezalet ki ne rezalet.. 1990 model doğana şahinede takıyorlar bunu. Müşteriyi memnun etme anlayışı buysa opel hazretlerinin, ben büyük bir günahkarım..
Ayrıca kimse diyemezki türkiyede navigasyon yok.. Bal gibi var. Ben 2 senedir kullanıyorum; bu sene garmini bırakıp mio c520aldım ve hatta daha geçen hafta igo8 ile hakkaride finkattım da geldim.bu tarz cihazlarda windowsun ilgili sürümü yüklüdür ve her türlü navigasyon mapı çatır çatır çalışır. Araba satıcılarının saf-salak zannettikleri müşterilere salladıkları "trde navigasyon yok; renkli ekran çok pahalı,kimse alamaz;mp3 formundaki cdler hukuki olmadığı için,sadece track çalar getirtiyoruz" gibi yalanlarını çok dinledik,dinliyoruz.. Ama burada da aynı saçmalıkları dillendirmeyelim lütfen.
"hazreti opel böyle buyurdu; herkes sevecek beğenecek; beğenmeyen def olacak" mı yani :d
selçuk kardeşim sonuna kadar haklısın.
benim için navigasyon sistemi olmasasa olmaz çüNkü çok kayboluyorum , bende garmin 200 modeli var ama arabada emanet gibi duruyor ben arabaya sabit birşey istiyorum , o yüzden bu sistemi düşünebilirm ama fiyati çoook pahali![]()